Co o chlapovi prozradí jeho boty? Víc věcí, než byste čekali

18. února 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto: Shutterstock

Věříte tomu, že boty o jejich majitelce hodně řeknou? Že podle nich poznáte, jestli sleduje módní trendy, jestli je sebevědomá a ráda na sebe strhává pozornost, nebo jestli je jí její zevnějšek tzv. úplně volný? Pak by se ta samá hra měla dát hrát i u mužů. 

Tenisky

Říkejte jim kecky, tréninkové boty, tenisky, pokaždé to budou sportovní boty. Pokud je nosí šestnáct hodin denně sedm dní v týdnu, pak je blázen do sportu nebo chce vypadat jako blázen do sportu. Nebo nemá vysoký budget.

Polobotky

Má rád peníze. Věci jako pojištění, zlatá kreditní karta, bankovní systém apod. Je seriózní. Ale pozor – pokud je nosí k modrým sportovním džínům, neví nic o módě, a co hůř, příroda mu do vínku nenadělila vkus. Pokud je nosí k byznys kalhotám, pak je to zřejmě správný kus chlapa.

Mokasíny

Často se směje a je s ním zábava. Je to moderní typ, zřejmě si občas něco přečte o módních trendech, a možná je to dokonce módní bloger. Dnešní doba ho označuje za zženštilého.

Kovbojské boty

Pokud pracuje na farmě, dáváme 8 bodů z 10. Pokud je country zpěvákem, pak 9 z 10. Ale pokud je zaměstnancem pojišťovny, je to absolutní propadák. Tenhle typ je mírně řečeno outsider.

Biker boots

Skvěle líbá, umí několik jazyků, v garáži má zaparkovanou motorku, a i když na to nevypadá, je neskutečně milý. Uvědomujeme si to – takový neexistuje. I proto takové pánské boty na českých ulicích nepotkáte.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme