Dámský klub: Jaké bylo nejbizarnější rande ve vašem životě?

28. dubna 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Vyrazit na schůzku a vrátit se s rozporuplnými pocity! To se může stát každému. Jak se zachovat, když se dostanete do bizarní situace ať už vlastní vinou nebo partnerovým či společným přičiněním? Dnes si o tom budeme povídat v Dámském klubu Frekvence 1.

Berte to s humorem

Existují situace, kdy byste se nejraději propadli do země. Způsobili jste trapas nebo jste se stali svědkem partnerova faux pas? Pak nepropadejte panice a celou záležitost berte s humorem. Je to vždy lepší než se hroutit a myslet si, že na vás kvůli jedné situaci partner zanevře. Když to vezmete z opačné stránky, alespoň budete mít vtipnou historku k vyprávění.

Všeho moc škodí

Pokud se do bizarních situací dostáváte až příliš často a máte pocit, že za tím stojí váš partner, pak je radno trochu si ho proklepnout. Neměli byste se stát terčem jeho zvrácených pokusů, pokud o to ovšem sami nestojíte. Pokud vás bizarní situace baví, pak si jich užívejte, ale pamatujte na zlaté pravidlo: Nic se nemá přehánět!

Mají moderátorky Dámského klubu nějaké bizarní zážitky ze svých schůzek?

Aneta: “Kámoška měla nejkratší rande v životě, připravovala se hodinu a pak rande bylo asi 15 minut. Jinak co se mě týče, nejbizarnější rande bylo, když mi na rande místo vysokého, sexy Adonise přišel prostě leprikon, který mi sahal těsně pod prsa. Ze schůzky  jsem utekla na tramvaj, on za tramvají běžel a nechápaje, že od něj utíkám na mě ještě křičel: Vystup na další zastávce, já tě doběhnu.”

Markéta: “Co je nejbizarnější? To nejkratší, nejnudnější, nejtrapnější? Bylo jich moc, kdy očekávání střídalo zklamání. Vždycky jsem se snažila na ně co nejrychleji zapomenout, což se podařilo, tedy si teď nevzpomenu.”

A jak jste na tom vy? Podělte se s námi o své bizarní rendez-vous zážitky. Čekáme na ně už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme