Dámský klub: Katastrofy, které nás čekaly v bytě po návratu z dovolené

3. srpna 2015·Životní styl·Redakce

Možná už jste to také zažili. Vrátíte se z dovolené a po odemknutí bytu vás čeká nemilé překvapení. Sousedi vás vytopili nebo vás dokonce kdosi vykradl. Dnes katastrofy po návratu z dovolené probereme v Dámském klubu.

Strávili jste čtrnáct dní u moře a když se vrátíte domů, čeká vás další “koupačka”. Sousedi vás vytopili, aniž by se to obtěžovali nějak řešit. Anebo jste se o vytopení domu postarali sami tím, že jste pořádně nezavřeli vodu, nebo zkrátka prasklo potrubí. 

Další katastrofu může způsobit výpadek elektřiny. Taková totálně rozmrazená lednice a vyčvachtaný mrazák, to vás pořádně praští do nosu a úklid není žádná velká zábava. Své by o tom mohla vyprávět naše moderátorka Markéta Mayerová. 

Další kolegyně z Frekvence 1 Martina zase vzpomíná na to, jaké mrazivé překvapení je čekalo po návratu ze zimní dovolené na horách. V termostatu, který měl hlídat příjemnou teplotu v bytě, se totiž během jejich nepřítomnosti vybily baterie. Takže v bytě bylo podobně jako na lyžařském svahu v Krkonoších. 

Nejhorším zážitkem však musí být zjištění, že vás během pobytu na dovolené vykradli. Najednou máte přeházený celý byt a kromě cenností a drahé elektroniky jsou pryč i osobní věci, které jste shromažďovali celý život nebo nasbírali na cestách. Takovou škodu je pak těžké nahradit.

A jaké zkušenosti mají s katastrofami po dovolené moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Podařilo se, že jsme se vrátili z dovolené a díky výpadku elektřiny nám totálně vytekla lednice a mrazák. Uklízení bylo nekonečný a smrad doslova šílený, nepomohla ani věčně položená miska s octem. Nakonec jsem radši koupila úplně novou lednici. 

O vašich zkušenostech si budeme povídat už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme