Dámský klub: Máte problém vybrat si plavky nebo se svléknout do plavek?

4. srpna 2015·Životní styl·Redakce

Vydat se v parném létě na koupaliště a před desítkami lidí se vysvléknout do plavek, může být pro řadu lidí traumatizující zážitek. Dnes si o tom budeme povídat v Dámském klubu Frekvence 1.

Pro ty z nás, kteří se nemohou chlubit dokonale urostlou postavou a stydíme se za každý kilogram nadváhy, bývá návštěva bazénu nebo koupaliště zážitkem rovnajícím se lovení bobříka odvahy. Všichni okolo nám totiž najednou připadají tak strašně atraktivní a opálení…

A teď se máme najednou vysvléknout a odhalit všem ostatním své nedokonalé tělo zářící neopálenou bělobou? Pochopitelně máme pocit, že se na nás všichni dívají a pozorují na nás každý detail. Zapomeňte na předsudky – tohle všechno si opravdu jen namlouváme. Vyražte směle k vodě!

 

A mají problém se vysvléknout do plavek moderátorky Dámského klubu?

Aneta: Budete se divit, ale nemám. Nemám problém před nikým, jen v blízkosti nesmí být moje matka 🙂 Věřte, nevěřte, ale její pohledy umí zabíjet. Škoda, že neumí spalovat tuky 🙂

Markéta: Mám problém si vybrat. Mají divné střihy, posledních 20 let už nemám v plavkách útlý pas a ňadra dmoucí…. Apelujíi tímto na výrobce – zamyslete se nad sebou! :-))

O vašich zkušenostech si budeme povídat už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme