Dámský klub řeší: Má milenku! Co s tím?

16. ledna 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Váš manžel je skvělý táta, obětavý parťák a spolehlivý zaměstnanec. Má spoustu předností, ale také jednu chybu, respektive jednu milenku. Vy o ní víte. Co teď? Odpověď s vámi hledá rádio Frekvence 1.

Ať si dělá co chce

Skutečně existují nadmíru tolerantní ženy. To, že má jejich muž bokovku neprožívají. Často je to proto, že v manželství to těm dvěma příliš neklape. V některých případech pak žena milenku přímo vítá – aspoň na chvíli má doma klid. Dřív nebo později by toto téma měli ti dva nakousnout, především v případě, kdy jsou ve vztahu děti.

Mezi šesti očima

Ženy jsou od přírody řešitelky. Když mají něco na srdci, vzápětí to mají i na jazyku. Pokud je tu osoba, která ohrožuje váš vztah, a není vám to lhostejné, pak vytáhněte do boje. Konfrontace s partnerem a jeho milenkou není nic příjemného, ale většinou vám dá jasnou odpověď na to, zda má cenu dál bojovat. 

Jak vnímají toto citlivé téma moderátorky Dámského klubu?

Aneta: „Jsem docela trpělivý člověk a snesu hodně. Jsem i chápavá, takže rozumím přirozené potřebě muže stát se občas lovcem. Tudíž přehlídnu hodně, ale mám své limity, které běda, jestli partner a milenka překročí. Blbce ze mě nikdo dělat nebude a už vůbec mi nebude narušovat moje teritorium a můj životní prostor. Takže partner musí být chytrý a nepřehánět to. A jinak vlezlá milenka = bývalá milenka.“

Markéta: „Tak za prvé: nechci, aby měl milenku, za druhé nechci abych věděla, že má milenku, a když už se to dozvím, tak dělám, že nic, dokud mu nesbalím kufry.“

Na vaše zkušenosti a názory se těšíme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme