Dámský klub se ptá: Jak jste oslavili svou plnoletost?

18. srpna 2015·Životní styl·Redakce

Osmnáct let! To je věk, kdy máte pocit, že vám patří celý svět, ačkoli se zatím jen rozkoukáváte. I tak si ale osmnáctiny zaslouží pořádnou oslavu. Jaká byla ta vaše? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Divoká party

Možná jste se na to těšili a odpočítávali dny. Pak přišel den vaší plnoletosti a konečně jste vyrazili do hospody nebo do baru a objednávali jste jednu rundu za druhou. Je také dost pravděpodobné, že velkou část své oslavy už si nepamatujete, protože alkohol udělal své.

Druhý den pak byl peklem na zemi, ale minimálně vaši přátelé mělo na co vzpomínat. Od té doby jste alespoň s alkoholem zacházeli opatrně a trvalo dost dlouho než jste se zase pořádně opili.  

Rodinný dýchánek

Rodina se sjela ze všech koutů republiky a šlo se do restaurace na slavnostní oběd. Tam vám hlava rodiny dávala moudré rady do života, které vás ovšem vůbec nezajímaly, a trpět jste na oslavě, plné tetiček a pubescentních bratranců a sestřenic, museli až do večerních hodin.

Možná jste jako dar od rodiny dostali nějakou velice moudrou knihu, kterou jste zasunuli hluboko o knihovny a je dost možné, že jste ji nikdy ani neotevřeli. I na takovou oslavu dnes můžete vzpomínat s úsměvem. 

A jak na oslavu svých osmnáctin vzpomínají moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Na oslavu svých osmnáctin si moc nepamatuju. Zřejmě nic jiného než posezení s rodiči mi naši nedovolili. Dostala jsem zlatý prstýnek, ačkoliv nosím stříbro. A kuchařku – že prý se mi bude hodit 🙂 

A jaká byla vaše oslava plnoletosti? Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme