Dámský klub se ptá: Jak poznáte, že můžete druhému věřit?

1. prosince 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Možná dáte na instinkt a věříte tomu, u koho to cítíte jako správné nebo naopak nevěříte raději nikomu. Tím snížíte riziko, že si naběhnete. Ať už tak či onak, zajímá nás, podle čeho se rozhodujete. Dnes to probereme v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Špatné zkušenosti

Pokud jste si už párkrát naběhli, je pak pravděpodobné, že jste skeptičtí i vůči těm, kteří si to vlastně ani nezaslouží. Dnes už se lhaní stalo běžnou součástí obchodních taktik i vztahů, proto se v případě skeptického přístupu není ani čemu divit. 

Naivní snílek

Možná sníte o tom, že sjednáte světový mír nebo že se postaráte o to, aby se na sebe lidé jen usmívali, aby k sobě byli upřímní a aby si nelhali. To je v dnešní době bohužel dost nereálné. Snažte se alespoň sami jít příkladem a nenuťte druhé k něčemu co nechtějí. Možná se tím spíš inspirují vaším přístupem. 

A jak poznají ty, kterým se dá věřit moderátorky Dámského klubu?

Markéta: Poučena chybami minulosti prohlašuji, že to se poznat nedá.

Aneta: No právě, že to nepoznám a dost často naletím. Ale už jsme si řekla, že zkusím nějaké fígle, triky a nástrahy, jak zjistit, zda člověk lže. A proto se vás ptám.

Prozraďte nám i vy, jak poznáte ty, kterým se dá věřit. Už dnes mezi 16. a 17. hodinou se vašim názorům budeme věnovat v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme