Dámský klub se ptá: Jaké bylo vaše nejkrásnější rande?

15. května 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Možná už máte dlouholetý vztah a nějaké to randění už je pasé, i přesto máte v paměti nesmazatelnou vzpomínku na své nejkrásnější rande! O nejlepší schůzce se budeme bavit v dnešním Dámském klubu Frekvence 1.

Zážitek na celý život

Nejkrásnější rande může mít různé podoby. Aby se stalo skutečně nezapomenutelným, většinou se při něm musí uskutečnit něco opravdu významného. Většinou nejvíc bodů sbírá večeře dvou hrdliček, při které padne žádost o ruku. Ještě krásnějším se takové rande stane, pokud zazní odpověď „ANO“!

Romantická gesta

Ženy často bývají romantické a když muži naslouchají jejich touhám a přáním, mohou jim udělat i z obyčejného rande nezapomenutelný zážitek. Svíčky, květiny, okvětní lístky, romantická hudba a skvělé víno. To by pro začátek stačilo. Zbytek už je pak na samotných účastnících schůzky. Pokud nepatříte zrovna mezi romantické duše a váš partner ano, pak zkuste zvolit cestu kompromisu: občas zůstaňte nohama pevně na zemi, jindy ze zasněte a prolétněte se se svou drahou polovičkou na romantickém obláčku.

 

Jaké nejlepší rande zažily moderátorky Dámského klubu?

Aneta: A víte, že už si na žádné extra, speciální nepamatuji? I když vlastně jooo 🙂 Byla to moje první velká láska, šli jsme na procházku a na palouku jsem se tak nějak koukla na oblohu a on mě políbil. Pak začala velká láska a naše přátelství trvá dodnes. Měla jsem dlouhá léta schované oblečení z tohoto rande. Džíny i boty už jsem postupně vyhodila, ale svetr, ten hnědý svetr, ten mám pořád.

Pochlubte se nám se svým nejlepším rande. Už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme