Dámský klub se ptá: Jaký vánoční dárek je pro vás nejlepší?

4. prosince 2015·Životní styl·Redakce

Jste nároční nebo skromní? Přejete si praktické dárky nebo nějaký nadstandardní kousek? Dnes to probereme v Dámském klubu.

Skromné přání

Dnešní doba je chaotická, plná stresu, trápení a nemocí. Možné si právě proto nepřejete hmatatelné dárky, ale chcete se jen na chvíli zastavit, být s těmi nejbližšími, vědět, že jste všichni zdraví a máte se rádi. Tohle je dar, jehož hodnota není pomíjivá. Pokud takový dárek dostanete, važte si toho.

Sběratel dárku

Tak si možná připadáte, když odcházíte od stromečku. Možná jste dostali to, co jste si přáli, ale někdy dostanete fůru zbytečností, za které vaši blízcí zcela zbytečně utratili. Zkuste se raději předem domluvit na tom, co byste upotřebili a ušetřte svým blízkým peníze a čas a sobě trapné chvilky, kdy nevíte jak reagovat. 

A jaký dárek je nejlepší pro moderátorky Dámského klubu? 

Markéta: Každý dárek je nejlepší, ale mě baví zážitky. A taky když se to dá sníst nebo obléknout nebo se tím ozdobit nebo se to dá číst… Vždyť říkám, každý dárek je nejlepší :-).

Aneta: Takový, který zrovna ten rok nejvíc chci :-). Navíc si dovoluji nesouhlasit s Markét, každý dárek není ten nejlepší! Docela mě urážejí odfláknuté dárky, nad kterými blízký člověk vůbec nepřemýšlel. Nevadí mi něco neoriginálního od lidí, co mi nejsou blízcí, ale u kamarádů a přátel mně dokáže hodně zklamat, když dárek odfláknou a dají mi třeba ananasový dort, i když ví, že ananas nejím 🙂

A jaký dárek by byl tím nejlepším pro vás? Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme