Dámský klub se ptá: Oblékáte svého partnera nebo to necháváte na něm?

15. ledna 2015·Životní styl·Luboš Procházka

To, že si sama vybíráte oblečení, je běžné. Vás ale baví oblékat i svého partnera! Jak to bere on a jak vaše okolí? Posvítíme si na to v dnešním Dámském klubu.

Ať si nosí co chce

Má-li váš partner vytříbený vkus, pak není důvod mu do toho mluvit. Stejně tak existují ženy, kterým je upřímně jedno, co má jejich drahý na sobě. Pokud je to model, ve kterém se může váš drahý ukázat na veřejnosti, pak ho nechte, ať si nosí co chce. Hlavní je, že je mu v oblečení dobře a je pro něj pohodlné.

Podle mého gusta

Hadříky vybíráte pro sebe i pro svého milého? Někdy je to proto, že vás to baví, jindy proto, že on na to prostě nemá náladu nebo čas. Ať tak či onak, mějte na paměti, že při výběru je dobré dbát na to, aby bylo oblečení z příjemného materiálu, aby mu v něm bylo pohodlně. 

Váš muž jistě ocení i to, když mu jednotlivé sladíte a při výběru stylu budete soudná. Myslete i na to, že pro každou postavu je vhodné jiné oblečení. Když si nebudete vědět rady, v obchodě vám rádi pomohou.

Oblékají moderátorky Dámského klubu své partnery podle vlastního vkusu?

Aneta: „Celý život sleduji, jak moje mamka nakupuje tátovi oblečení. Ne proto, že by byl nemohoucí a neměl styl, ale neměl čas a věřil jejímu vkusu. No a fungovalo to skvěle. Mně máma do oblékání kecá pořád, ale já se nenechám a jedu si svou. Ovšem chudák můj partner Prince, toho má teď mamka na mušce… Už dávno to není indický kýčový král.“ 

Markéta: „Nechávám to vždy na jeho stylu a vkusu, ale všimla jsem si, že samovolně po mém boku dochází k určitým úpravám v partnerův prospěch. Ale s tím vážně, ale vážně nemám nic společného.“

A co vy, vybíráte partnerovi oblečení? Podělte se s námi o své zkušenosti už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme