Dámský klub se ptá: Raději Evropana nebo exotického krasavce?

25. listopadu 2014·Životní styl·Luboš Procházka

Hnědooký Pepa, modrooký Hanz nebo snědý černooký Antonio? Kdo vás přitahuje nejvíc? Preferujete evropské typy nebo vám je blízká spíš exotika? Každý z těchto typů má své přednosti. My víme jaké!

Našinci jsou nejlepší

Všimli jste si toho, jak rozmanité druhy mužů u nás můžete potkat? To je velká výhoda. Češi jsou tak krásně namíchaní, že není problém koukat doma do pomněnkových očí stejně jako do očí černých jako uhel. 

Pokud máte doma Čecha, máte tu výhodu, že s velkou pravděpodobností bude mít některé z rysů typické české nátury a tak víte, co zhruba můžete očekávat. Samozřejmě, i Čech může mít kompikované povahové rysy, ale totéž hrozí i u cizince. U Čecha navíce máte tu výhodu, že je zvyklý na stejnou kulturu a tak s velkou pravděpodobností bude mít podobné návyky jako vy.

Přitažlivá exotika

Naši muži už jsou pro vás okoukaní, tak se rozhlížíte i za hranicemi? Není divu; snědé tělo, široký zářivý úsměv a hluboký tmavý pohled, kterému prostě neodoláte. Podlehnout můžete snadno, ale počítejte s tím, že ne nadarmo se říká: jiný kraj, jiný mrav. 

Rozdíly mezi vámi a vaším exotickým partnerem mohou být nejen v náboženském vyznání, ale také v běžných denních zvyklostech. Připravte se tedy na to, že se jeden z vás bude muset hodně přizpůsobit. Pokud však dospějete ke společnému kompromisu, pak vám můžeme pogratulovat.

Jaké typy mužů přitahují moderátorky Dámského klubu?

Aneta: „Vzhledem k tomu, že v mých žilách koluje balkánská krev, byla by otcozrada, kdyby se mi nelíbili snědí, smyslní, vášniví, exotičtí krasavci. Proto je má láska z Mauricia. A věřte, že ho dokáži vytočit do běla, takže mám vlastně dva v jednom.”

Markéta: „Do této chvíle jsem Balkán nepovažovala za exotiku. Dík Anet… (směje se) Já nevím proč, ale mě exotičtí krasavci nikdy nelákali. Exotikou ale myslím například ostrovy v Tichomoří. Pokud zůstaneme v Evropě, tak ne, že by snědí italové či španělé nestáli za hřích. Rozhodně pro mě víc, než severští muži.”

A jaké typy lákají vás? Vašim názorům se budeme věnovat už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme