Dámský klub se ptá: Řešíte problémy s partnerem nebo s kamarádkou?

8. ledna 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Ženy jsou od přírody sdílné bytosti. Když mají radosti nebo starosti, hned s nimi běží za svými nejbližšími. Kdo je pro vás tou hlavní vrbou? Kamarádka nebo partner? Dnes se tím zabýváme v Dámském klubu Frekvence 1.

Kámoška nad zlato

Vy jste žena, ona je žena, proto není divu, že si tak rozumíte. I když se kamarádce svěříte dřív než partnerovi, není na tom nic špatného. Dobrá kamarádka vám může poradit jak tu či onu informaci vašemu drahému sdělit. 

Stejně tak vás může zarazit dřív, než si ve vztahu naděláte problémy. Mějte na paměti, že obzvlášť citlivá témata je dobré řešit jen s jednou osobou. Pokud byste se svěřila pěti lidem a něco by „uniklo ven“, jen těžko pak vypátráte viníka. Blízká kamarádka, které můžete věřit, by zase měla mít oporu ve vás. Takové přátelství je k nezaplacení.

Partner a kamarád v jednom

Máte sice spoustu dobrých kamarádek, ale s trápením jako první utíkáte za partnerem. Váš milý je jistě nadmíru chápavý a to je skvělé. Takového člověka si važte, ale nezneužívejte jeho povahy. S malichernými problémy raději jděte za kamarádkou. Partnera můžete mít jako oporu, ale i ten nejsilnější pilíř se nesmí přetěžovat.

Komu se svěřují moderátorky Dámského klubu?

Markéta: „Já si problémy řeším sama, ale když na ně nestačím, tak kamarádky jsou záchranným pásem. Jen je nešťastné, když má každá na řešení mého problému jiný názor. To pak mnoho nepomáhá, jen vede k ještě větší rozpolcenosti.“

Aneta: „I když jsme s Markét rozdílné, přesto máme hodně společného. Takže to mám podobně, co si neudělám nebo nevyřeším sama, to nemám. Ovšem řešení problémů je stres, od kterého si potřebuji ulevit, vypovídat se, aby mi bylo líp. Když jde tedy o důležité problémy, tak se svěřím partnerovi. Když jde o blbinky a nebo o problém s partnerem, tak přijdou na řadu kámošky.“ 

A jak to máte vy? Na vaše názory čekáme už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1. 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme