Dubnový horoskop: Hádavé Panny budou krotit svoje emoce, Ryby v sobě mají spoustu energie

4. dubna 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Začal nám už čtvrtý měsíc. S dubnem přichází nejen více slunce, ale i světla. Pro která znamení bude tento měsíc nového roku úspěšný na poli lásky? Kdo si musí dávat pozor v práci, na poli zdraví nebo ve finanční oblasti?

BERAN

Dubnová obloha naznačuje, že byste mohli najít svou lásku. Případně si můžete zlepšit i mezilidské vztahy, protože Venuše v blahodárném sextilu s Plutem pomáhá s komunikací. Jste velmi zábavní a často tak navazujete vztah. Okolo 9. dubna překypujete skvělými nápady a v práci se vám otvírá možnost kariérního růstu. Budete mít spoustu sil a budete něco vymýšlet. Máte se na co těšit.

BÝK

Máte chuť poznávat nové tváře a vůbec vám nevadí, že už vztah máte. Flirtovat vás zkrátka baví a rádi získáváte nové přátele. V dubnu budete taky hodně cestovat a v práci nemáte problém zabrat a přihlásit se o novou pozici. Máte na to odvahu i sebevědomí. Jupiter v konjunkci s Uranem zase přeje finančním ziskům.

BLÍŽENCI

Na začátku měsíce budete trochu podráženi a můžete mít tendenci se stáhnout do soukromí. Po 5. dubnu se atmosféra zklidní a vy opustíte svojí skrýš. Venuše je v dobré nastavení s vaším znamením, takže máte velké šance na to se seznámit. V práci buďte pozorní, protože šéfové si mohou všimnout každé vaší chybičky. O víkendu se věnujte rodině a nezapomínejte ani na aktivní odpočinek.

RAK

Nejvíce energie investujete do své profese, ale navzdory tomu se vám nedaří posunout se kariérně dál. Možná je lepší šetřit energií a počkat na lepší čas. Negativní kvadratura Merkuru kariéře zkrátka nepřeje, proto se zaměřte na to, co byste mohli zlepšit. O moc lepší to nebude ani v lásce, tam zase nevíte, co čekat. A kvůli tomu budete velmi roztrpčeni.

LEV

Na začátku měsíce vás provází příjemný trigon Venuše a máte společenskou náladu a dokážete udělat dojem na okolí. Narůstající pozornost opačného pohlaví dělá dobře i zadaným. Pozor ale abyste nepropadli kouzlu povrchního protějšku. V práci si umíte poradit se vším, co se okolo děje. Merkur si pro vás připraví lákavou nabídku, o které byste měli popřemýšlet.

PANNY

Opozice Marsu komplikuje v tomto měsíci hlavně partnerské vztahy a okolo 7. dubna může docházet k názorovým střetům. Uvědomíte si, že hádky ale ničemu nepomůžou, ale ovládat svoje emoce je velmi těžké. I v práci to nebudete mít jednoduché, Saturn vám bere sebedůvěru a nesvědčí vám ani úbytek fyzických a psychických sil. Na konci měsíce se vám zlepší vztahy v kolektivu.

VÁHY

V následujících dnech se ocitnete v náročném pracovním procesu, Merkur upozorňuje na vaše častější chyby z nepozornosti. Ty by vás mohly stát benefity nebo prémie, přinejhorším i místo. Ve vztazích zase Merkur zasáhne sféru porozumění. Vaše cesty se rozejdou v oblastech trávení volného času. Pokuste se najít kompromis a pracujte na tom, abyste s vaším partnerem mohli trávit více času.

ŠTÍR 

Zadaní Štíři čeká náročné období, protože s partnerem se budete navzájem trochu zbytečně hecovat. Okolo 10. dubna se nenechte vyprovokovat k razantním krokům, ale pozor. Ne všechno je možné vzít zpátky. V práci se ale můžete těšit na pochvalu i finanční odměnu. Jste ambiciózní a podáváte skvělé výkony. Slibně rozjetou kariéru chcete oslavit a zasloužíte si udělat radost.

STŘELEC

Aprílový start bude hlavně ve vašem milostném životě. Rozladění dáváte svému partnerovi dost najevo a v následujících týdnech budete mít co napravovat. Naštěstí přijde výrazná pomoc od kněžky lásky. Začnete si vážit svého partnera a uklidníte své emoce. Pomůže vám sport, ale dejte si pozor i na úrazy.

KOZOROH

Pracovní záležitosti narážejí v dubnu na negativní kvadraturu Merkuru. Kvůli tomu se dostáváte do skluzu s termíny, také se ale mohou objevit chyby z nepozornosti. Pomůžou vám hodně kolegové, kteří vás v tom nenechají. Ani láska nepřináší úplně pozitivní podmínky. Váš partner má dojem, že se mu dostatečně nevěnujete, zkuste tak lépe vybalancovat práci a lásku.

VODNÁŘ

Na začátku vás překvapí nová láska. Jestliže se chcete seznámit, opusťte svou ulitu a běžte mezi lidi. Můžete mít problémy s citovou nestálostí, kvůli které svou polovičku vyměníte za někoho jiného. Později ale zjistíte, že to nebylo šťastné rozhodnutí a budete chtít toho dotyčného zpátky. V práci budete hýřit skvělými nápady.

RYBY

S příchodem jara se vám vrací sebedůvěra a cítíte, že duben je váš měsíc. Do života se vám dostane skvělá příležitost a důležité budou vztahy, které rozkvétají nejen v milostném životě, ale pomáhají vaší kariéře i osobnímu životu. V práci vás sice čeká stresové období, ale skvěle ho zvládnete. Dostanete skvělý nápad, který vás nepříjemností zbaví.

Více horoskopu najdete na Blesk pro ženy.

Životní styl - další články

Doporučujeme