Frekvence 1 hledá: Nejvtipnější, nejzajímavější a nejkurióznější historky ze svatby!

17. července 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Den, který je mezi životními vzpomínkami zapsán tučným písmem. Tak velká část vdaných a ženatých vnímá svůj "den D". Někdy se to ale semele tak, že se nezapomenutelným stane i proto, že se tam přihodila kuriózní situace. Zažili jste nějakou? Napište nám ji!

Unesená nevěsta

Ti, kdo dodržují svatební zvyky a tradice, mají možná ještě o kousek větší šanci zažít neobvyklé a kuriozní okamžiky. Celovečerní hledání unesené nevěsty, kytka hozená tam, kde ji nikdo nemá šanci chytnout – i to se na svatbě může stát. Pokud máte strach z případného faux pas, pak rizika minimalizujte tím, že důkladně promyslíte, jaké zvyky vám vyhovují a představují nejmenší šanci, že se dočkáte trapasu. A pokud se vám i přesto něco přihodí, jistě na to po letech budete vzpomínat s úsměvem na tváři. Hlavně se zkuste ve svůj den vyhnout stresu.

Mají moderátorky Dámského klubu nějaké kuriózní zážitky ze svateb?

Aneta: Jééžiš, těch bylo. Ale zrovna si vzpomínám na jednu svatbu, kde nevěsta měla netradiční šaty do růžovo-fialova a spodní část měla několik vrstev z tylu… Na večerní party pak postupně šaty trhala a každému dávala kus látky na památku. Takže jsme všichni chodili ověnčení a nazdobení jejími svatebními šaty.

Markéta: Ve zkratce:  Šťastní svatebčané, v paneláku u rodičů v bytě připravená hostina, odchod všech na obřad a mezi tím kamarádi zazdili dveře do daného bytu a dokonce i vysušili novou malbu. Po návratu z obřadu ženich přenáší nevěstu přes práh, vláčí ji v náručí do prvního patra, tam zjišťuje , že je v jiném vchodě – dveře chybí, celý průvod vbíhá do vedlejšího vchodu – zase špatně, tedy zpět. Obří údiv, probourání dveří, všude prach z cihel, hostina zničená – inu, každý vtip má své meze.

Životní styl - další články

Doporučujeme