Nevěsta si oblékla výjimečné šaty. Babičku dojala k slzám

31. května 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Něco starého, něco nového, něco půjčeného, něco modrého. Měli jste na své svatbě něco z každé této škatulky? Jedná se o tradici, kterou mnohé nevěsty dodržují, aby jim přinesla ve svatební den štěstí. Jedna nevěsta se rozhodla, že doplněk z kategorie „něco půjčeného“ bude opravdu výjimečný.

Jordyn Cleverly (23) svůj speciální den prožila v nádherně zachovalých svatebních šatech své babičky. Ta se v nich vdávala v roce 1962, kdy za muže pojala svou dětskou lásku. Krásné gesto, že? Ale je to ještě lepší. Babička Penny totiž neměla ponětí, že její vnučka něco podobného chystá a dozvěděla se to během zkoušky.

Fotografka byla připravena, aby tento dojemný okamžik zaznamenala. „Byl to první pohled na nevěstu, který jsem během své kariéry ještě nezažila. Ano, uhodli jste. Brečela jsem,“ uvedla fotografka pro deník HuffPost.

Budoucí nevěsta si původně říkala, že babičku překvapí, až bude kráčet k oltáři, nakonec se ale rozhodla pro zkoušku. „Nechtěla jsem, aby šaty poprvé viděla až u oltáře. Uspořádala jsem pro ni speciální foto odpoledne. Babička začala okamžitě plakat, když se jí začaly vracet vzpomínky.“

 

 

Životní styl - další články

Doporučujeme