Horoskop na tento týden: Vodnářům se zastaví svět a Panny udělají nejlíp, když budou neviditelné

20. listopadu 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Tento týden nás čeká ten obávaný den, kdy si řekneme: Už za měsíc jsou Vánoce! Někteří začnou panikařit víc, někteří míň, podle toho, kolik dárků již máte nakoupeno, minimálně vymyšleno. Kromě blížících se Vánoc nás toho ale čeká mnohem víc. Co právě vás? To se dozvíte v našem týdenním horoskopu.

BERAN

Tento týden vám bude přát. Budou se vám otevírat nové možnosti a bude jen na vás, zda a jak je využijete. Týká se to jak osobního, tak pracovního života. Pokud tedy toužíte po změně, tento týden bude ideální čas na realizaci. Stane se něco, co vám udělá extrémní radost. Skvělou příležitost a značné úspěchy zaznamenají především sportovci a lidé, jejichž práce závisí na riskování.

BÝK

Možná vám to bude tento týden dělat problémy, ale snažte se být optimističtí a vyvarujte se napětí, které se tetelí vzduchem kolem vás. Pokud si udržíte dobře naladěnou mysl, přinese to ovoce. Pak se může stát, že si lidé všimnou vaší houževnatosti a zaznamenáte spousty úspěchů. Navíc pochopíte, že nemusíte všechno zvládat sami a přiberete k sobě parťáka. Díky tomu taky eliminujete falešné elementy, které by vám nadělaly v životě pěknou neplechu.

BLÍŽENCI

Začnete-li si plnit své životní sny a cíle, úspěch na sebe nenechá dlouho čekat. Také vás čeká náhodné setkání s člověkem, díky kterému se budete cítit jako v sedmém nebi. Mějte proto srdce i oči otevřené. Nebraňte se ničemu a nikomu, kdo vám přijde tento týden do cesty. Dalším pozitivním bodem, který vás čeká, je fakt, že se ukáže vaše neomylnost v názoru, ve kterém s vámi kdosi nesouhlasí. Dostaví se tak krásný pocit zadostiučinění. Sílu získají dlouhodobě nemocní jedinci a budou mít tak příležitost zvítězit nad jakýmikoliv démonem.

RAK

Každý den tohoto týdne poběží jako po másle. Dobrá nálada vás jen tak neopustí a vše půjde podle vašich představ. Dostelete-li nějaký nápad, zkuste ho zrealizovat. Nebojte se požádat své blízké o podporu nebo pomoc. Všichni budou ochotni vyjít vám vstříc. Počítejte s tím, že vaše psychika projde znovuzrozením. Věnujte zvýšenou pozornost listinám, které si k vám nějakým způsobem najdou cestu. Mohou mít pro vás velký význam, který byste mohli zprvu přehlédnout.

LEV

Ze začátku budete mít problém do něčeho se dokopat. Každé ráno vstáváte s nechutí cokoliv řešit a vůbec existovat. Nechte však rodinu, aby vám zvedla náladu a tím se zvedla i vaše chuť do práce. Pokud si na to dáte pozor, nikdo si ani nevšimne, že s vámi bylo něco na začátku týdne špatně. Budete mít však šestý smysl prokouknout jakoukoliv faleš a snahu podrazit vás. Pokud tedy máte učinit nějaké rozhodnutí, které vyžaduje podpis smlouvy, je na to ten nejlepší čas.

PANNA

Na pracovišti to vře a negativní nálada je u vás na denním pořádku. Pokud však nebudete sami vystrkovat růžky, vás se to týkat nebude. Stačí, když si budete hledět svého a nebudete se plést do věcí, které s vámi nijak nesouvisí. Nepříjemnou energii, kterou v práci nasajete, zaženete díky setkání s milými přáteli. Zároveň dojde na aktualizaci vašich zajetých každodenních rituálů, což vás může lehce vyvést z míry. Brzy ale pochopíte, že je to tak lepší. Zbavíte se toho, co vám zbytečně kradlo čas a naučíte se fungovat na denní bázi mnohem efektivněji. O víkendu vám to bude pálit, jak už dlouho ne. Zaměřte se proto na dlouhodobý problém, u kterého se zdálo, že nemá řešení.

VÁHY

Pokud je něco, co vás už dlouho tíží a víte, že jednou to budete muset vyřešit, tento týden nastane ten správný čas. Vše se vám podaří vyřešit diplomaticky a s grácií, a navíc z vás spadne veliké břemeno, díky čemuž se vám bude lépe spát. Za váš klid a vyrovnanost vás budou ostatní obdivovat. Konečně se vám přestane lepit na paty smůla a díky radostné události pochopíte, že se k vám opět vrátilo štěstí. Budete tak celý týden plní euforie a úsměvy budete rozdávat na všechny strany.

ŠTÍR

Chcete udělat něco, co považujete za správné, ale zatím jste k tomu nesebrali dostatečnou odvahu nebo energii? To se tento týden změní. Nesmíte ale nic uspěchat. Postupujte krůček po krůčku k cíli, ať už se jedná o pracovní záležitosti nebo vztahové milníky. Díky tomu se vám nepřímo podaří motivovat ke změnám i ostatní a budou tak mít tendenci vás následovat. Neposlouchejte rady od starších členů vaší rodiny. Jejich myšlení bude na vás až příliš zpátečnické.

STŘELEC

U vás v životě právě nastává chvíle, kdy vám bude přát štěstí. Vyjde něco, na co už dlouho čekáte a díky tomu se dají události do pohybu. Pokud vám někdo už dlouho dluží peníze, konečně se k vám odstanou, aniž byste se museli uchylovat k nepříjemnému řešení situace. Nepodceňujte tento týden svou intuici a bedlivě svému vnitřnímu hlasu naslouchejte. Ochrání vás před nástrahami, ať už psychickými nebo fyzickými. Pokud pociťujete delší dobu únavu, ve středu se to změní.

KOZOROH

Získáte vše, po čem vaše srdce touží. Nastává období, kdy se vám bude dařit vše, na co sáhnete. Využijte toho, dokud to trvá, nic totiž není věčné. Užívejte si dny plné štěstí a radosti. Navíc startuje příznivé období pro navýšení vašich příjmů, ať už novými projekty, změnou práce nebo novými mecenáši. Jediné, co pro tyto pozitivní vyhlídky musíte udělat, je nebát se a riskovat, což by pro vaše znamení mohlo představovat nepatrný problém.

VODNÁŘ

Máte pocit, že stagnujete na místě a váš život se neposouvá dál? A co když je to schválně? Nemějte pocit, že vám ujíždí vlak, naopak se ohlédněte za svým dosavadním životem. Osud vám nadělil čas, který využijte k tomu, že se zhluboka nadechnete a načerpáte nové síly. Ty se vám budou hodit do dalších dnů, kdy zase rozhýbete vlak života kupředu. Čas také využijte k tomu, že se budete zase po delší době plně věnovat rodině a přátelům, na které byste neměli zapomínat. Navíc byste měli narazit na osobu, která svým názorem změní směr vašeho dosavadního myšlení.

RYBY

Po delší době se vás drží pocit štěstí a spokojenosti. Dařit by se vám mělo ve všech oblastech. Jak v osobním životě, tak i v pracovním pocítíte harmonii, o které už jste pochybovali, že vůbec může existovat. Všechny pozitivní myšlenky a pocity si naplno vychutnejte. S nikým ale moc své spokojené pocity nesdílejte. Mohlo by dojít na závist a házení klacků pod nohy. Obzvlášť před svými nadřízenými se netvařte příliš šťastně. Vyloží si to tak, že nejste v dostatečném zápřahu a zapochybují o vašem pracovním nasazení.

Životní styl - další články

Doporučujeme