Influencerka nechala potetovat svou kočku. Šokovaní fanoušci ji obviňují z týrání zvířat

7. února 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Potetovaná kočka ruské influencerky Eleny Ivanickaya.(Foto: Instagram elenaiwt)

Ruská influencerka Elena Ivanickaya si vydělává díky přízni svých fanoušků. Ty teď ovšem pořádně poštvala proti sobě, když lidé zjistili, že nechala potetovat svoji kočku. Na blonďatou fitnessku se snesla vlna kritiky a podezření z týrání zvířat. 

Elena nechala svého kocoura plemene sphynx potetovat již v roce 2017, až nyní se ale o jejím činu dozvěděla široká veřejnost. A fanouškům se to vůbec nelíbilo.

Kocourek Jaša má na hrudi vytetovaného egyptského boha Anubise. Pohledná blondýna se dušuje, že kvůli tomu nijak netrpěl. Podle jejích slov bylo zvíře po celou dobu kosmetického zákroku v narkóze a navíc si žije lépe, než většina lidí.

“Ta kočka si žije lépe, než vy. Možná je to podle vás strašné, ale on je v pohodě,”napsala na sociální sítě poté, co ji řada lidí nařkla z týrání zvířat.

U tetování byl přítomný veterinář

“Není kastrovaný a ani nikdy nebude, to by bylo skutečné týrání. Než jsem ho nechala potetovat, poradila jsem se s veterinářem a byl s tím v pohodě. Když ho tetovali, byl u toho po celou dobu přítomný veterinář, takže všechno bylo pod kontrolou. O tu kočku je postaráno s láskou a péčí,” dušuje se Elena.

Podle dostupných informací zatím modelka z týrání obviněna nebyla, podle řady lidí by to ale bylo na místě. “Ne všechno je jen o vzhledu, víš? Nemusela jsi týrat svého krásného mazlíčka, narodil se perfektní,” plísnil například fitnessku jeden komentující.

Objevili se ale i lidé, kterým se nápad zamlouval. “Podle mě to vypadá cool,” zastal se influencerky jeden z fanoušků.

Životní styl - další články

Doporučujeme