Jít večer do společnosti nebo sedět doma?

24. října 2014·Životní styl·Redakce

Je tu pátek! Zítra si většina z vás může přispat a užít si páteční večer. Jaké máte možnosti a jaké s sebou přinášejí výhody? My vám to povíme.

Všude dobře, doma nejlíp

Na párty s vašimi přáteli se vám dnes opravdu nechce? Nejlepší vidinou je dobrý film nebo knížka v teple domova? Pak se z párty bez výčitek omluvte. Kromě vlastní peřiny vás může hřát i pocit, že se na sobotu dobře vyspíte a nebudete riskovat kocovinu.

Horečka páteční noci

Máte za sebou náročný pracovní týden a chcete se odreagovat někde ve společnosti? Pokud na to máte sílu, vyražte ven. Zaručeně přijdete na jiné myšlenky. Dáte si dobrou večeři, kterou vám přinesou až pod nos, takže žádné vaření, žádné mytí nádobí. A konečně se můžete sejít s těmi, na které nemáte v pracovním týdnu čas.

Ať už vyrazíte do víru velkoměsta nebo zůstanete doma a spát půjdete se slepicemi, hlavně se do ničeho nenuťte a páteční večer si užijte podle svých představ.

Jak tráví páteční večery moderátorky Dámského klubu?

Markéta: „Po celotýdenním fičáku, vyzvedávání dcery z kroužků, nákupech, vaření a všech ostatních povinnostech, když konečně přijde pátek, s radostí vypnu a když je součástí pátku mejdan, s radostí se ho zúčastním. Páteční TV mě neba :-).“

Aneta: „Dokud jsem byla puberťák, těšila jsem se na pátky a na soboty, protože to byly jedniné dny, kdy nás rodiče byli ochotni pustit na diskotéku do pozdní noci. Jako student jsem nerozlišovala dny v týdnu a teď, jako pracující, po celém týdnu dřiny a mejdanů, zůstanu v pátek klidně u TV.“

Co plánujete na páteční večer vy? Na vaše názory se těšíme dnes mezi 16:00-17:00 na Frekvenci 1.

Životní styl - další články

Doporučujeme