Máma poslala fotky syna do agentury. Urážlivá odpověď vytočila tisíce lidí poté, co ji zveřejnila

28. října 2016·Životní styl·Redakce

Maminku patnáctiměsíčního chlapečka nenaštvalo to, že si modelingová agentura nevybrala na focení jejího syna, ale důvod proč.

Malý Asher Nash je podle jeho matky Meagan jako stvořený pro pózování před kamerou. Proto vzala fotky svého patnáctiměsíčního chlapečka a poslala je do modelingové agentury pro děti. Agentura ale nereagovala, Maegan ji proto kontaktovala znovu a tentokrát dostala odpověď, po které zůstala jak opařená. 

Napsali jí, že sice hledají děti do reklam, ale nechtějí děti postižené. Ta reakce se nejspíš dá pochopit, agentura si může stanovit podmínky podle sebe, ovšem tohle byla pro matku, která denně sleduje divné pohledy okolí na jejího chlapečka, který trpí Downovým syndromem, poslední kapka.

Fotky syna i s jeho příběhem zveřejnila na Facebooku, kde je vidělo přes sto tisíc lidí a tisíce lidí je komentovaly. Agentura to v komentářích pěkně schytala. Asher zaujal i média a nakonec to dopadlo tak, že se o něho začala zajímat i agentura, která chlapce odmítla. Facebook dokáže divy…

FOTO: Facebook/Asher´s Down Right Perfect

 

Životní styl - další články

Doporučujeme