Muži s rakovinou dávali pár týdnů života, díky této stravě se prý zcela vyléčil!

18. prosince 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Otec dvou dětí trpěl pokročilým stádiem rakoviny. Lékaři už byli skeptičtí a dávali mu pár týdnů života. Muž se rozhodl ukončit tradiční léčbu a stal se veganem. Podle něj mu to prý zachránilo život.

Rob (43) a Amanda (39) se seznámili v roce 2011 a asi po půlroce spolu začali bydlet. O rok později však Robovi diagnostikovali rakovinu tlustého střeva ve čtvrtém stádiu. Okamžitě podstoupil operaci a několik let docházel na chemoterapii, která však příliš nezabírala. Amanda už byla připravena, že se její partner nedožije dalšího roku.Po jejich zasnoubení se Rob rozhodl ukončit tradiční léčbu rakoviny, oba se stali přísnými vegany, začali experimentovat s pojídáním listů a podstoupili kávový klystýr.

Doktoři od začátku Robovi říkali, že je naivní a že se tímto způsobem nemůže uzdravit. Za necelý měsíc však byla rakovina z 80 procent z těla pryč, jak tvrdí Rob na sociálních sítích.

“Je to šílené, ale jak sami vidíte, láska dokáže zázraky. Náš příběh je lásky plný. Nesnažíme se nikoho přesvědčit, aby se stal veganem, nechceme ohrozit jejich zdravotní systém,” dodal Rob. Všem, kteří by se chtěli vydat jeho cestou, radí, aby si udělali vlastní výzkum a zvážili, zda je pro ně rostlinná strava zdravá.

Životní styl - další články

Doporučujeme