Náruživý pařmen se vzdal alkoholu. Shodil 25 kilo a o deset let omládl

22. ledna 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Gethin Thomas

Mladík jménem Gethin Thomas (25) byl zvyklý popíjet prakticky každý den. Po čase bohémského života si ale nemohl nevšimnout, že se poněkud dostává z formy. Rozhodl se na čas alkohol vysadit a dobře udělal - podařilo se mu zhubnout krásných 25 kilo a lidé mu dnes říkají, že vypadá o deset let mladší. 

Určitě jste už slyšeli o lidech, kteří se rozhodli vzdát se alkoholu a na svém těle pak zpozorovali obdivuhodné výsledky. Jedním takovým je i Gethin Thomas z Blackwoodu v Jižním Walesu. Mladík se loni v září rozhodl zcela přehodnotit svou životasprávu.

“Můj životní styl byl před tím extrémně nezdravý. Nikdy jsem se nezajímal o to, co jím a pil jsem hodně alkoholu. Po nějakém čase se to na mě projevilo,” uvedl Gethin pro server metro.co.uk.

“Jednoho dne jsem se probudil, bylo mi špatně z předešlé noci a řekl jsem si ‘a dost’. Oholil jsem se, zašel jsem k holiči a přihlásil jsem se v místní posilovně. Je otevřená 24 hodin denně, takže jsem tam chodil pozdě v noci, když tam skoro nikdo nebýval,” popsal Gethin.

Foto: Facebook / Gethin Thomas

“Než jsem začal, cítil jsem se docela pod psa a byl jsem přesvědčený, že to v životě nikam moc nedotáhnu. Vypadal jsem hrozně a byl jsem zrovna po rozchodu. Neměl jsem žádné sebevědomí,” svěřil se muž o tom, co změně předcházelo.

Výsledky se ale začaly dostavovat poměrně rychle. Stačilo přestat pařit každou noc, více sledovat svůj jídelníček a čas od času si dát do těla ve fitku a mladík se začal měnit k nepoznání.

“Mně osobně pomohla hlavně změna stravy a cvičení. Neřekl bych, že je to jednoduché. Byla za tím spousta tvrdé práce,” varuje. Dnes si sleduje příjem a výdej kalorií a vyhýbá se alkoholu i svačinkám během dne. Místo toho si dopřává denně tři vydatná jídla, o kterých ví, co obsahují.

“Po několika měsících jsem viděl pořádnou změnu na svém životním stylu. Už to nevnímám tak, že držím dietu, prostě jsem změnil svůj život,” popsal mladík.

Životní styl - další články

Doporučujeme