Návrat romantické klasiky? Film Prázdniny má mít pokračování. Co na to hlavní hvězdy?

11. prosince 2022·Životní styl·Redakce

Film Prázdniny. (Zdroj: Profimedia)

Co by bylo větším vánočním zázrakem, než kdyby se nějaký filmař probudil a zjistí, že lidé zoufale touží po pokračování snímku Prázdniny? Zdá se vám to jako nereálné? Nemusíte smutnit, objevila se informace o pokračování téhle vánoční klasiky. Jak to nakonec dopadlo? Odpověď přináší server The Sun.

Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law a Jake Black. Čtyři hvězdy, které se objevili v oblíbeném snímku Prázdniny z roku 2006, který je dnes už klasikou. Nedávno se opět dostal do centra pozornosti díky TikToku. Co ale Prázdniny neměly, bylo pokračování.

View this post on Instagram

A post shared by Nancy Meyers (@nmeyers)

Cameron Diaz, která nedávno oznámila, že končí hereckou kariéru, Kate Winslet a Jack Black se prý přihlásili do toho, že by si rádi zahráli v pokračování. „V plánu je začít natáčet příští rok, hlavně ve Velké Británii a v Evropě. Bude to vtipné, dojemné a všichni jsou nadšení. Je to něco, co si k Vánocům přejeme,” řekl zdroj deníku The Sun.

Fanoušci fenomenálního Avataru se pokračování dočkali po 13 letech, ovšem Prázdniny jsou na tom lépe. U nich se na to čeká 16 let. První díl režírovala královna romantických komediích Nancy Meyers a sledoval příběh Angličanky Iris (Kate Winslet), která si vyměnil na vánoční prázdniny dům s Američankou Amandou (Cameron Diaz). Zdroj The Sun ovšem neříká, kdo se měl zhostit režie druhého dílu, ani o čem by byl. I když Meyers by byla jistojistě velkou favoritkou.

Nutno ale dodat, že to vypadá, že pokračování Prázdnin se zřejmě nedočkáme. „Něco jsem o tom četla, ale slyším to poprvé. Upřímně vám říkám, že o tom se mnou nemluvil žádný agent ani zástupce žádné filmové společnosti. Ruku na srdce, tohle se opravdu nestalo,” svěřila se Kate Winslet na nedávné premiéře Avatara. A podobné zvěsti vyvrátila i režisérka Nancy Meyers. Vypadá to tak, že se letos o Vánocích budeme muset “spokojit” s jedničkou.


Životní styl - další články

Doporučujeme