Vánoce? Ani omylem! 5 hvězd, které tyto svátky nemohou ani cítit

10. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston a Colin Firth. (Zdroj: Profimedia)

Vánoce by měly být svátky klidu, míru a rodinných setkání. V posledních letech je to často vnímáno jako velmi stresující období, což některým může svátky trochu zkazit. Těchto pět hvězd je ale doslova nenávidí. Informaci uvedli Daily Mail a Mirror.

Miley Cyrus

O tom, že nemá ráda Vánoce se Miley Cyrus svěřila v roce 2016. „Říkejte mi třeba Grinch, ale během Vánoc jsem vždy smutná. Připadají mi nafouknuté a pošetilé,“ svěřila se zpěvačka a herečka. Přiznala, že její rodiče vždycky na Vánoce pomáhali lidem, kteří neměli takové štěstí, jako oni. Věří, že si tento způsob osvědčí více lidí a začnou to praktikovat.

Colin Firth

Britský gentleman se v období adventu proměňuje v opravdového mrzouta. „K Vánocům chovám hlubokou averzi. Dávám si dobrý pozor, abych v tomto období nezapínal rádio. Všechny ty písně ve mě vyvolávají chuť se zabít. Najednou mají být jen tak všichni pro nic za nic šťastní,“ svěřil se před lety.

Jennifer Aniston

Herečka nemá ráda Vánoce od dětství. Svátky klidu a míru jí znechutili její příbuzní, kteří pochází z Řecka a ona musela chodit na lekce břišních tanců. O Vánocích tak nelili olovo nebo nezpívali u stromečku, ale malá Jennifer se musela převlékat za Řekyni a bavit své příbuzné. Nutno dodat, že to s nimi nemá nic společného a ji to jen ponižovalo.

Lady Gaga

Zpěvačka Lady Gaga se na koncertech vždy ráda převlékala a často šokovala i kontroverzními kostýmy. A právě na jednom z koncertů kousla do figurky Santa Clause. „Nesnáším Vánoce. Cítím se osaměle a mizerně,“ řekla jen vteřiny poté. Proč to tak ale je, hvězda filmu Zrodila se hvězda, neprozradila.

Hugh Grant

Herec Hugh Grant jako premiér David ve vánočním filmu Láska nebeská sice vystřihne legendární taneční scénu, ale sám už takovým příznivcem Vánoc není. Ostatně ani zmíněná scéna nebyla něco, co by si užíval. Svou nenávistí k Vánocům ho zřejmě nakazil jeho otec a společně vyráží mimo vánoční chaos.  „V posledních letech jsem brával tátu do muslimských zemí, abych se tomu zcela vyhnul,“ svěřil se v roce 2009.

Podívejte se do galerie, které hvězdy nesnáší Vánoce.

Foto: Profimedia

 

Celebrity - další články

Doporučujeme