Nejste příznivce oslav lásky dvou lidí? Poradíme vám, jak nikdy žádnou pozvánku na svatbu nedostat

3. června 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Jít na svatbu je pro vás stejně zábavné jako sledovat televizní přenos automobilových závodů? Pak se této akci obloukem vyhněte. K tomu vám pomůže šest dobře mířených poznámek, které vám zaručí, že se ve vaší poštovní či e-mailové schránce žádná svatební pozvánka neobjeví. Jejich kombinací máte vlastní vítězství v kapse. Jak na to? Poradí magazín Elle.

Postěžujte si nahlas a zřetelně před budoucí nevěstou či ženichem, kolik peněz dnes stojí jít na svatbu. To není jen svatební dar, ale i nové šaty, boty, doprava apod.

Zeptejte se nevěsty, kolik kil chce před svatbou ještě zhubnout.

Svěřte se co nejvíce lidem kolem nevěsty s tím, že si nemůžete vzpomenout, kde přesně jste byla na poslední svatbě. Byla jste totiž opilá pod obraz.

Zeptejte se ženicha, který z jeho dobrých přátel by byl k mání na jednu noc.

Hned od začátku příprav vytrvale bombardujte nejen nevěstu, ale i její rodinu a přátele skvělými zprávami z vašeho života. Jednoduše strhávejte pozornost na sebe.

Řekněte nevěstě, že si nejste jistá, zda na její svatbu budete moct dorazit. Důvod? Vyberte si – přihlásila jste se do kurzu sarkazmu, daňové přiznání si letos chcete udělat opravdu s předstihem nebo jste si zaplatila víkendový seminář úvodu do meteorologie.

Životní styl - další články

Doporučujeme