Pro milovaného pejska udělá cokoliv. Britka zavřela podnik, aby se mohla věnovat umírající fence

24. května 2022·Životní styl·Barbora Turková

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Megan Marshall miluje nadevše svou fenku Sashu, se kterou žije patnáct let. Pejsek ale trpí demencí a dalšími zdravotními potížemi. Britka se proto rozhodla zavřít svou firmu, aby se milovanému zvířeti mohla naplno věnovat. Informaci přinesl server LADbible.

Důvody pro ukončení pracovní činnosti mohou být různé. Britka Megan Marshall zavřela svou firmu v Readingu, aby se mohla věnovat své umírající fence labradora Sashe. Pejsek má ale spoustu zdravotních problémů a její životní cesta se chýlí ke konci. Proto se žena rozhodla udělat zásadní krok, aby se čtyřnohým miláčkem mohla být neustále.

Vždycky jsem měla problémy s duševním zdravím. Řídila jsem firmu, která mě vyčerpávala a zdraví Sashi se stále zhoršovalo. Bylo těžké to vybalancovat, a tak jsem podnik zavřela a veškerý čas začala věnovat jí,“ svěřila se serveru LADbible

Megan pro svou fenku dokonce napsala tzv. bucket list, tedy seznam přání, které společně chtějí stihnout. Už tak třeba stihly navštívit pláž, pochutnat si na zmrzlině, užít si výstavu psů či oslavit narozeniny. Labradorka Sasha rovněž navštívila Santu Clause, zoologickou zahradu, pečovatelský dům a zažila focení u profesionálního fotografa. „Vím, že se její ztrátou budu velmi trápit, tohle mi ale dodává pocit, že jsem udělala vše, co jsem mohla. Vím, že ji to dělá šťastnou,“ uzavřela žena.

Životní styl - další články

Doporučujeme