Tohle zná každá lidská kočičí máma! Jak si nás naše micky dokážou obmotat kolem prstu?

17. srpna 2022·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Patříte mezi šťastné majitele mňoukajících stvoření? Pak se v těchto bodech bezesporu poznáte. Všichni majitelé koček mají jedno společného - svého domácího miláčka rozmazlují z celého srdce. Informaci přináší web Můjchlupáč.cz.

Nejdražší a nejlepší

Ony si k večeři dají rohlík s paštikou, jejich kočičí krasavice povečeří losovou pěnu, která nejenže voní stokrát líp než většina lidských pochutin, ale také je stokrát dražší. A hračky? I ty musí být jen to, co „rozvíjí kočičí osobnost a talent”. Nejměkčí pelíšky, sofistikované hračky a škrabadla, která zabírají polovinu bytu. A kočka? Ta si vystačí s topením a kusem provázku.

Raději kočka, než partner

Partneři lidských kočičích maminek si musí zvyknout na jednu věc. Vždycky budou až na druhém místě a s mickou budou svádět předem prohrané boje. Vrnící mazlíček má prostě vždycky přednost. A navíc. Na rozdíl od chrápajícího partnera je skvělým společníkem, na kterého se můžeme dívat hodiny. A ještě u toho vypadá neskutečně roztomile.

Šišlání? Běžná věc

Je jedno, zda máte doma kočku, morče nebo tarantuli, na svého zvířecího kamaráda vždycky mluvíte. Sice vám nikdy neodpoví (a pokud ano, doporučujeme vyhledat odborníky), ale vás to tak nějak uklidňuje. Pro majitelky koček není navíc nic nenormálnějšího, než na svoje miláčky mluvit extrémně vysokým hlasem. A do toho šišlat a používat všemožné zdrobněliny.

Jejich profil na instagramu je plný koček

Celý svět by měl vědět, že zrovna ona je hrdou majitelkou chlupatého stvoření. Ona se za to vůbec nestydí. Kromě toho má olajkovanou snad každou stránku, která se kočkami zabývá. Po večer sjíždí reelska s koťátkama, bez toho se prostě nejde spát. A co ještě milují? Roztomilá a legrační kočičí videa. Překvapivě.

View this post on Instagram

A post shared by Cats of Instagram (@cats_of_instagram)

Telefon je plný kočičích fotek

Neexistuje jediná kočičí spací poloha, kterou by dotyčná neměla zaznamenanou v telefonu. A kdo by se jim divil. Spící kočka je to nejroztomilejší. Když mají splín nebo jsou nedej bože daleko od svých královen, musí se podívat na jejich fotku.

Bez válečků není kabelka

Je pravda, že kabelka ženy je takový malý byt. Najdete v ní zkrátka úplně všechno – mobil, klíče, voňavka, peněženka, nabíječka, kapesníčky, dezinfekční gel, rtěnka, žvýkačka, knížka, voda… A kabelka majitelky kočky skrývá ještě jednu veledůležitou věc. Lepící váleček. A doma jich mají třikrát tolik. Protože i když svou micku milují, kočičí chlupy na sexy černých šatek už tak hezky nevypadají.

Životní styl - další články

Doporučujeme