Všechno při starém. Billie Eilish se vrátila k hnědým vlasům a objemným modelům. Proč?

10. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Billie Eilish na Met Gala. (Foto: ČTK)

Svět uchvátila před pár měsíci, kdy se Billie Eilish nechala pro časopis Vogue vyfotit ve stylu Marylin Monroe. Nechyběly upnuté modely, blond vlasy, lodičky a odvážné výstřihy. Nyní se ale zpěvačka zase vrací ke své "staré" image.

Zpěvačka Billie Eilish se vrátila k tmavé barvě vlasů po několika měsících, kdy se na veřejnosti objevovala jako blond diva. Staronový účes i styl oblékání, ve kterém dominují oversize modely předvedla na akci Variety 2021 Music Hitmakers Brunch.”Chyběla jsem vám?” ptala se svých fanoušků na instgramu, kde se ukázala s staronovým účesem.

Někteří z nich její návrat ocenili. Ne všem se totiž líbilo, že se jejich oblíbenkyně obarvila na blond a objemné modely vyměnila za upnutější šatník, ve kterém dávala na obdiv své tělo ženských tvarů. Když přidávala fotky, kde byla hodně vidět její prsa, fanouškům se to nelíbilo a chtěli starou Billie, jak jí psali v komentářích.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Zpěvačce se moc nepozdávalo, že její fanoušci proměnu nezkousli. „Lidé se těchto vzpomínek drží a jsou k nim připoutáni. Ale to je velice dehumanizující. Jen kvůli prsům jsem ztratila 100 tisíc sledujících,“ uvedla tehdy v rozhovoru pro magazín Elle zpěvačka. „Lidé psali, že se jim stýská po zelenovlasé Billie. Jsem pořád stejný člověk. Nejsem jiná barbie s jinou hlavou,” pokračovala.

Jsou fanoušci důvodem, proč je z mladé Američanky zase brunetka? Těžko říct, ale k Billie tento postoj moc nejde. Zpěvačka si vždycky dělala, co chtěla, což je důvod, proč se stala tak neskutečně populární. Ráda věci dělala tak jak chtěla ona, což dokazuje i její nejnovější klip Male Fantasy. Opět se v něm představuje nejen jako zpěvačka, ale i režisérka a je to tom, jak prožívá těžký rozchod ze své perspektivy.

Celebrity - další články

Doporučujeme