Muž dostal před 47 lety dárek, stále ho ještě neotevřel

14. listopadu 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Dárky dokážou pořádně otestovat naši trpělivost. Ať už to je lesklý balící papír, nebo nezvyklý tvar, který upoutá náš zrak, narozeniny a Vánoce dokážou naše smysly pořádně potrápit.

I když tušíte, co se skrývá uvnitř, nejraději byste papír divoce roztrhali a probojovali se k dárku. Teď si představte, že byste s otevřením dárku vyčkávali 47 let. Neuvěřitelné? Přesně to ale udělal Adrian Pearce z Kanady.

V roce 1970 dostal Adrian dárek od své tehdejší přítelkyně, do které byl bláznivě zamilovaný. Myslel si, že s Vicki už bude do konce života. Vicki však měla zcela jiné úmysly. Ve stejný den, kdy mu dárek dala, se s ním také rozešla.

Adrian byl zcela zdrcen touto novinou a přispěchal domů, kde onen dárek divoce mrštil pod vánoční stromek. “Čekala mě domů dlouhá cesta a byl jsem naštvaný. Znáte ty pocity, kdy se s vámi někdo rozejde.Tak jsem s dárkem mrštil pod stromek a rodině jsem řekl, že tento dárek nikdy neotevřu,” uvedl Adrian pro CBC.

Ačkoliv se s Vicki o pár let později setkal a zjistil, že už nemají nic společného, dárek si stále nechal. Balíček už se  začínal pomalu rozpadat. Adrian se totiž opakovaně stěhoval, ale dárek od Vicki nesměl pod vánočním stromkem nikdy chybět. Tedy až do chvíle, kdy mu jeho současná žena řekla, zda by s tímto zvykem nemohl přestat.

“Dárek jsem si původně nechal, protože jsem si myslel, že se dáme dohromady a otevřeme ho spolu. Nyní je to jen zvyk, který trvá už 47 let. Možná nechci vědět, co v něm je. Víc mě baví balíček nerozbalit.”

 

47 years ago I was given this Christmas gift by my girlfriend as she dumped me. I vowed never to open it.The yellowed…

Zveřejnil(a) Adrian Mike Pearce dne Pondělí 18. prosince 2017

Životní styl - další články

Doporučujeme