Týdenní horoskop: Komu se tento týden bude dařit, a kdo by si měl dopřát chvilku odpočinku?

15. ledna 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Je tu další týden, který začíná nejdepresivnějším dnem v roce. Podle horoskopu na tento týden, to ale nevypadá, že by se všem znamením mělo dařit špatně. Co si pro nás tentokrát hvězdy přichystaly? Co vás čeká a nemine?

BERAN

Máte dost síly, abyste zvládli jakékoliv úkoly a povinnosti. Navíc se probudíte do krásných dnů a díky tomu budete mít i super výsledky. Dařit se bude v práci, doma, ve škole, zkrátka ve všech životních oblastech.

BÝK

Na začátku týdne budete sice trochu pomalejší, ale je to jen proto, že se sice dost snažíte, ale máte pocit, že se vám nedaří a nic vám nejde. Nadechněte se, uvolněte se a uklidněte divokou mysli. Všechno se brzy vrátí do starých kolejí a bude to zase dobré.

BLÍŽENCI

V poklidu a harmonii vykročíte do nového pracovního týdne. V práci to ale může trochu vypadat jako na bitevním poli. Samé hádky, spory, pomluvy, ale dobré je, že se to nebude týkat vás. V druhé polovině už se všechno uklidní a vy začnete plánovat společné aktivity s přáteli a rodinou.

RAK

Čekají vás klidné a harmonické dny, kdy se vám bude dařit ve všem, na co sáhnete. Do všeho se pustíte s nadšením, láskou a klidem. Úspěch na vás čeká hlavně v práci, na nejrůznějších pracovních jednání a pohovorech. Těšit se můžete na dobrou konstelaci hvězd i v osobním životě.

LEV

Poslední dny plynou lehce, jemně a harmonicky. Vychutnávejte si příjemnou pohodu a nechte ji na sebe působit. Dařit se vám bude ve všem, na co sáhnete. Pokud potřebujete navázat nové či pracovní vztahy, hurá do toho. Štěstěna je vám nakloněna.

PANNA

Prudká a nečekaná změna nebo zvrat přináší ve vašem životě velkou šanci na nové začátky. A i když jsou většinou těžké a náročné, tak je důležité je občas udělat. Zbavíte se všeho nepotřebného, a uděláte si místo na nové, což se projeví velmi brzy. Zapomeňte na strach a přijměte všechny změny s otevřenou náručí.

VÁHY

Čekají vás nádherné a dynamické dny s touhou poznat něco nového, co se ve vás probouzí. Budete mít dobrou náladu a zase radost ze života, což se vám už dlouho nestalo. Jednejte, zařizujete, vyřizujte. Čeká vás štěstí a úspěch, tak si to užijte.

ŠTÍR

Ani vám nebude chybět skvělá energie, která vás pohltí. Nejen, že vyřídíte všechno, co vám v minulosti nešlo, nebo se vám do toho nechtělo, ale zvládnete i pomáhat ostatním. Skvěle se vám bude jednat hlavně s muži, kteří jsou připraveni vám pomoct se vším, co se vám zrovna nebude dařit.

STŘELEC

Z kraje týdne počítejte s malým zdržením. Jako by vám vesmír chtěl naznačit, abyste se trochu zastavili a znova se pořádně nadechli. Využijte tento čas k odpočinku a k malé přestávce. Soustřeďte se na to, abyste nepřišli pozdě na důležitou schůzku nebo třeba pracovní pohovor.

KOZOROH

Nadechněte se a mějte oči dokořán. Překvapení, která se mohou hodně nečekaně objevit, ve vás probudí spoustu krásných emocí a pocitů. Úspěšná cesta nebo dobrá zpráva vás bude hnát dopředu a budete mít pocit, že jste k nezastavení. Nic neodkládejte, jděte do toho a budete úspěšní.

VODNÁŘ

V práci se dočkáte nečekaného úspěchu. Buď to bude povýšení, nebo se vám konečně podaří najít nové místo, které už dlouho hledáte. I vám se bude dařit opravdu ve všem, na co sáhnete. Očekávejte novou energii, skvělé nápady a celkový obrat k lepšímu.

RYBY

Máte před sebou dny, kdy jste neskutečně kreativní a svým nadšením inspirujete všechny okolo sebe. Vaše dobrá nálada ovlivní nejen vás samotné, ale i vaše okolí. Všichni čerpají z vašich úsměvů. Zkrátka a dobře, daří se vám ve všem, tak toho využijte.

Životní styl - další články

Doporučujeme