Týdenní horoskop od 10. července: Vodnáře čeká skvělý týden, Štíři si musí na klid chvilku počkat

10. července 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Je tady pondělí a nový začátek týdne. Spousta nových možností a příležitostí. Jak se vám bude dařit v lásce, v práci a co vaše zdraví? Komu se zlepší finanční situace a kdo se bude modlit, aby už byl konec týdne? Máme pro vás nový týdenní horoskop.

Beran

Komunikační schopnosti vám otevírají možnosti k novým příležitostem a ke štěstí. V práci i doma na vás čekají zajímavé nabídky, které si musíte pořádně rozmyslet. V klidu se vyspěte, a až se ráno probudíte, přesně poznáte, co je potřeba.

Býk

V práci si budete muset pohlídat myšlenky, které by odváděly vaši pozornost. To by se moc nelíbilo šéfům ani kolegům. Duchem jste tak trochu na dovolené nebo ve vzpomínkách, které jsou vám příjemné. V polovině týdne se vše změní a vy prožijete už zbytek týdne v klidu a radosti.

Blíženci

Hezké vzpomínky ve vás probouzí pocity, od kterých se budou odvíjet vaše další dny. Přichází období splněných přání, odměn a nových příležitostí. Dařit se vám bude v práci, doma, na cestách i v lásce.

Rak

Hodně síly a energie vám pomáhá zvládnout nejen náročné činnosti v práci, ale i doma nebo na dovolených. Naslouchejte své intuici a nenechte se rozhodit závistí ostatních, kterou můžete cítit. Skvělé pracovní možnosti a dobrá nálada vám dodají energii a elán do dalších dní.

Lev

Běžte za svým a určitě se dočkáte odměny. Dařit se vám bude v mezilidských vztazích, v osobním životě i v práci. Můžete se dočkat povýšení nebo dostanete nabídku, kterou nebudete chtít odmítnout. Využijte možnosti, energie a uskutečněte své plány a budete šťastní a nadšení.

Panna

Jestli máte pocit, že jste jediní na světě, komu se nedaří, tak věřte, že je to jen vaše představa. Berte to jako výzvu a postavte se k tomu čelem. Nikdo nechce, abyste byli smutní. V polovině týdne se ale všechno otočí a vy budete zase plní energie a budete cítit lásku, spokojenost a štěstí.

Váhy

Máte horkou půdu pod nohama. Nikdo z vašeho zaměstnání nemá takovou rychlost a vytrvání jako vy, což vaše kolegy bude trochu provokovat. Vám to ale nevadí, naopak. Podaří se vám nemožné a budete díky tomu ještě více riskovat. Těšit se můžete na velmi příznivý výsledek.

Štír

V práci nečekejte moc velký posun k lepšímu. Pokud je to jen trochu možné, buďte v klidu a počkejte pár dní, než se všechno vrátí do pořádku. Nenechte se odradit případným neúspěchem u hledání ideálního zaměstnání. Osobní život vám všechno pracovní trápení vynahradí.

Střelec

Konečně přichází šance, která vám umožní zbavit se všeho, co vás v životě tíží. Může dojít k ukončení práce, která vám působí stres a dostanete novou pracovní nabídku. Ať už se ale ve vašem životě děje cokoliv, musíte věřit, že je to pro vaše dobro a blaho.

Kozoroh

Na začátku týdne možná budete mít trochu pomalejší rozjed a bude vám trvat, než se dostanete do pracovního režimu. Správnou rychlost naberete v polovině týdne a v klidu dokončíte všechny resty. Pokud se chystáte na dovolenou, všechno proběhne v klidu a bezpečně.

Vodnář

Můžete se těšit na skvělý týden, který vám přinese radost, štěstí a pohodu nejen s rodinou, ale i přáteli. Překvapí vás nečekané peníze, které vám přijdou na účet. V hlavě se vám tak ihned rozjedou myšlenky, čím byste si mohli udělat radost. Neutrácejte ale zbytečně.

Ryby

Máte dost síly zvládnout pracovní povinnosti, ale i osobní život, který vám poslední dny nedal spát. S chutí se pustíte do práce a vyřešíte všechno, co vám v minulosti nešlo. A budete mít sílu, humor a energii na dny, které nebudou úplně nejzábavnější.

Životní styl - další články

Doporučujeme