Týdenní horoskop od 21. srpna: Váhy, dejte věcem čas a trpělivost. Ryby, těšte se na příjemnou životní změnu

21. srpna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Je tady pondělí a nový začátek týdne. Spousta nových možností a příležitostí. Jak se vám bude dařit v lásce, v práci a co vaše zdraví? Komu se zlepší finanční situace a kdo se bude modlit, aby už byl konec týdne? Máme pro vás nový týdenní horoskop.

BERAN

Můžete se těšit na štěstí a úspěch ve všem, co děláte. Dařit se vám bude v práci i osobním životě. Začnete pracovat na nových projektech, jen se nenechte rozhodit lidmi, kteří vám budou váš úspěch závidět, což se bohužel stane. Hurá do toho, dokážete zázraky.

BÝK

Štěstí vám bude přát především ve finanční oblasti, vše jde podle vašeho plánu. Těšit se můžete i na dny plné nečekaných setkání a náhod. Všechno se pomalu rozjíždí  a vy vstupujete do nové životní fáze. Konečně dostáváte všechno to, co jste si řekli a po čem toužíte.

BLÍŽENCI

Nenechte se znepokojit prvním neúspěchem na začátku týdne. Nic se neděje, v klidu pracujte a nepouštějte se do věcí, které nejsou jasné na první pohled. Někdo totiž může zneužít vaší důvěru a nejednat s vámi fér. Než cokoliv podepíšete, raději se poraďte s odborníkem. Jinak je možné, že naletíte podvodníkovi.

RAK

Máte dobrou energii, která přeje různým pracovním aktivitám, ale také změnám, které jste se báli v minulosti uskutečnit. Jestliže chcete začít dělat něco nového a báli jste se, že na to nemáte, nemusíte mít strach. Běžte do toho a buďte odvážní. Pomůže vám i vaše skvělá komunikace a radost z toho, že vás to baví.

LEV

Nezapomínejte na svoje zdraví a odpočinek, který je pro vaše tělo velmi důležitý. Za tvrdě odvedenou práci si zasloužíte trochu klidu. Dařit se vám bude ve všem, na co sáhnete a zrealizujete všechno, nad čím jste už dlouhou dobu přemýšleli a co vám nedalo spát. Nyní to bude konečně vyřešené.

PANNA

Jestliže se chcete hnout z místa, tak je potřeba, abyste se důležitých kroků nebáli. Řešení k vám přijde ve chvíli, kdy se rozhodnete do toho jít naplno. Přesně budete vědět, co máte dělat a jak postupovat dál, abyste sklidili zasloužený úspěch. Nový život se vám bude velmi líbit a budete si ho užívat.

VÁHY

Nenechte se zneklidnit pomalejšími dny. I když některé věci chcete vyřešit hned, potřebují čas a prostor, aby mohly naplno uzrát. V klidu tak pokračujte ve svém životě, nenechte se rozhodit a nespěchejte. Jestliže jste v procesu hledání nového zaměstnání, nemějte strach, svou práci snů určitě najdete velmi brzy.

ŠTÍR

Proudí se ve vás nádherná energie, síla, harmonie a chuť dokončit všechny resty, které před sebou tlačíte. Podaří se vám všechno zrealizovat a dotáhnout do zdárného konce. Všechno do sebe zapadne bez většího úsilí. Jestliže potřebujete s něčím poradit, obraťte se na muže, kterého máte po svém boku.

STŘELEC

V práci vás budou obtěžovat splašené a rušivé myšlenky, které vás budou odhánět od povinností. Je to jako kdybyste duchem byli jinde, než tam, kde máte být a nemohli se dostat tam, kde máte být. Když se nenecháte rozhodit, prožijete dny plné radosti, lásky a pohody. Zbavte se zbytečností a vkročte do nového týdne s úsměvem.

KOZOROH

Jestliže se vám nepovedly plány, které jste si naplánovaly, nebuďte zoufalí, dobře to dopadne. Využijte svou energii tam, kde je potřeba a nechte věci v životě chvilku jen tak žít. Brzy dostanete šanci všechno dokončit a úspěšně zrealizovat. Hlavně nikomu nepůjčujte peníze a nezadlužujte se, dluhy by vám přinesly jen zklamání.

VODNÁŘ

V práci to moc podle vašich představ nepůjde. I když tvrdě pracujete, tak výsledky nejsou takové jaké byste si představovaly, což vás dost trápí. Pomoc u kolegů nehledejte, protože ti mají svých starostí dost a jsou duchem jinde. Všechno vám ale vynahradí osobní život. Uvolněte se, radujte se, bavte se a buďte s těmi, koho máte rádi.

RYBY

Jestliže stojíte před důležitým životním rozhodnutím, je nutné dotáhnout všechny věci do konce. Zachovejte klid a pak všechno hravě zvládnete. Nechte si dost času na rozhodnutí a věřte, že všechno dobře dopadne. Změna je na spadnutí a rozhodněte se máte na, co těšit.

Životní styl - další články

Doporučujeme