Týdenní horoskop: Vyvarujte se rozhodnutí, která vám nepřinesou nic dobrého

12. února 2024·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme nový týden a s ním i novou předpověď pro vaše znamení. Hvězdy radí, abyste se vyvarovali rozhodnutí, která vám nepřinesou nic dobrého.

Beran

Pozor na vyděračství! Někdo vás osloví a bude vás citově vydírat. Vy sice budete nezlomní, ale dotyčnou osobu to neodradí a bude se snažit vám cokoliv znepříjemnit. Nedejte se a z principu ho nechte v jeho problémech vymáchat. Potřebuje to.

Býk

V práci se dočkáte nečekané prémie, a tak si konečně uděláte radost a koupíte si něco z vašeho seznamu přání. Na řeči, že musíte šetřit, se vykašlete. Sami dokážete vydedukovat, co opravdu potřebujete a co by bylo zbytečnou investicí.

Blíženci

Doma zavedete nový řád, který vám bude skvěle fungovat. Také se vám podaří proniknout do ulity partnera, ve které si delší dobu schovává. Podaří se vám uspořádat večer ve dvou a náramně si jej užijete.

Rak

Na okolí a jejich názory se vykašlete. Nejprve si na začátku týdne vypracujte harmonogram, podle kterého proplujete všemi záležitostmi snadno a rychle. Bude se vám hodně dařit.

Lev

Pozor na partnerovou rodinu, budou si vás testovat, jestli se ke své polovičce hodíte. Vám to ale nějak vadit nebude, protože víte, na čem jste.

Panna

Opět se ukáže, že máte vedle sebe spřízněnou duši. Budete mít kuráž pustit se do složitých věcí a výsledky se dostaví co by dup.

Váhy

Nebaví vás už čekat na místě, proto se rozhodnete jednat. Bohužel to se vám nemusí vyplatit a hodíte si tak nejeden klacek pod nohy. Urychlíte tak ale změny, ke kterým by dříve či později stejně došlo.

Štír

Upřímnost je pro vás na prvním místě a v tomto týdnu to nebude jinak. Pozor na osobu, která je ve vašem pozadí, není čestná. Spolehněte se jen sami na sebe. Jen vy víte, co je pro vás to nejlepší a díky toho se přiblížíte se k vysněnému cíli.

Střelec

Konečně dotáhnete do konce projekt, na kterém jste dlouho pracovali. Blízký kamarád se vám bude chtít více dostat do přízně. Bohužel od myšlenky společného života dejte ruce pryč, ve vztahu by vám to neklapalo.

Kozoroh

V posledních dnech se budete soustředit zejména na vaše zdraví. Zaměřte se na zdravější jídelníček a více se hýbejte. Prospějete tím i své psychické rovnováze.

Vodnář

S Valentýnem k vám dopluje i vlna romantiky. Společné chvíle s protějškem si užijete. Těšit se budete i z nového člena rodiny – psa, kočky či automobilu.

Ryby

Nejen doma ale i na pracovišti může tento týden panovat napjatá atmosféra. Počítejte, že změn bude hodně, proto buďte ve střehu. Pokud jste plánovali s někým již delší dobu, že vyrazíte na výlet, tak vás musíme zklamat. Dotyčný nebude moci s vámi jet a vy budete muset plány přehodnotit.

Životní styl - další články

Doporučujeme