Věděli jste, že olivový olej dokáže rozzářit pleť v jakémkoliv věku?

24. listopadu 2014·Životní styl·Luboš Procházka

Vánoce jsou čas, kdy chceme svým nejbližším udělat radost pěkným dárkem. Zkuste to letos netradičně a místo nového svetru nebo knihy nadělte své partnerce, matce či tchyni pod stromečkem překvapení v podobě dárkové kazety s krémy Doliva pro suchou a citlivou pleť.

Kosmetika Doliva jsou přírodní přípravky s obsahem za studena lisovaného olivového oleje z slunného Toskánska. Díky jedinečným vlastnostem olivového oleje jsou krémy této značky ideální pro suchou či citlivou pleť. Nyní máte možnost vybírat z různých variant vánočních dárkových kazet.

 

Máte-li velmi suchou a citlivou pleť je pro Vás ideální Doliva Olivový intenzivní krém, který pleť dokonale ochrání před ztrátou vlhkosti a současně podpoří regeneraci jejích buněk. Limitovaná vánoční edice nabízí tento krém s  Doliva Olivovým čisticím pleťovým gelem zdarma.

 

 

Pro rozzáření pleti je tu pak Doliva Olivový krém na obličej, který obsahuje 4 cenné přírodní oleje – extra panenský olivový, mandlový, avokádový a olej z pšeničných klíčků. Stejně jako intenzivní krém je i tento k dostání v dárkovém balení s  Doliva Olivovým čisticím pleťovým gelem zdarma.

Životní styl - další články

Doporučujeme