Víkendový horoskop: Býci, všechno je možné, když chcete. Vodnáři zkusí něco nového

11. listopadu 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Máme tady víkend, volné dny, které si každý z nás může užít po svém a přesně tak, jak chce. Co čeká na vás a co vám hvězdy předpovídají v lásce či ve zdraví?

BERAN

O víkendu pocítíte závan nostalgie a je možné, že potkáte někoho z dětství. Překvapí vás, že si pořád máte, co říct a že vám na něm záleží. Onen čas bude velmi inspirativní a milý a přinutí vás také k zamyšlení.

BÝK

Zachovejte si klidnou hlavu, radí hvězdy. A to i v případě, že budete mít pocit, že všechno hoří. Všechno je možné, když si to dovedete představit. Představte si, jak by měla vypadat ideální situace a pak se už jen stačí se do ní dostat.

BLÍŽENCI

Nenechávejte věci na nedělní večer. Nejen že se vám zřejmě nebude chtít, ale také nestihnete všechno, co jste potřebovali a dostanete se tak do problémů. Raději všechno udělejte s předstihem, ať si pak můžete užívat zasloužené volno.

RAK

O víkendu se zaměřte na svou životosprávu, protože už delší dobu cítíte, že vaše tělo není úplně spokojené. Jediný, kdo s tím může něco udělat, jste vy. Nemusíte se hned zdát všeho nezdravého jídla a uběhnout maraton, stačí jen drobnosti, po kterých se budete cítit lépe.

LEV

Hvězdy vás tento víkend varují před nečekanými zprávami, které úplně rozhodí vaše plány. Dejte si chvilku čas na to, než je zpracujete a neuděláte nějakou chybu, která by situaci ještě zhoršila. Jak se říká: dvakrát měř, jednou řež. Tady to platí dvojnásob.

PANNA

O víkendu si dopřejte pořádný odpočinek. Na začátku nového pracovního týdne totiž novou energii budete opravdu potřebovat. Naordinujte si pořádné volno, a to beze změny dodržte. Masáž, vonná koupel, svíčka, maska, večer v pyžamu s dobrým jídlem a pitím. To není sen, ale váš víkend.

VÁHY

Ani se nezkoušejte o víkendu vyhnout nepříjemnému, ale důležitému rozhovoru s vašimi blízkými. Stejně vás dostihne dříve nebo později. A jeho oddalováním se jen budete udržovat v nejistotě, která je ve výsledku ještě horší. Běžte do toho rovnou, ať to máte za sebou.

ŠTÍR

I když vám zrovna není moc dobře, nerušte hned všechny plány, které jste si na víkend udělali. Je možné, že se rozptýlíte. To vám pomůže a vy se budete cítit spokojeně. Pokud ale cítíte, že je to nad vaše síly, nepřeceňujte se.

STŘELEC

Čeká vás pohodový a fajn víkend plný dobrého jídla, pití a zábavy a to vše v rodinném kruhu. Klidně pozvěte na sobotní večer i pár přátel a užijte si víkend bez toho, aniž byste museli jít večer nutně do baru a druhý den trpěli kocovinou.

KOZOROH

Sice je víkend, ale vás čeká spoustu práce. Zbytečně neotálejte a pusťte se do ní, ať to máte rychle za sebou. Odměnit se můžete dobrým jídlem či pitím. Pokud můžete, otevřete si dobré víno třeba už k samotné práci. Třeba vám to půjde líp od ruky.

VODNÁŘ

Odhoďte o víkendu zábrany a zkuste něco, co pro vás není úplně typické. Třeba zjistíte, že máte o koníček navíc. Jestliže máte pocit, že vás přátelé poslední dobou zanedbávají, raději to s nimi o víkendu neřešte. Hrály by v tom roli zbytečné emoce.

RYBY

I vy, milé Ryby, si dejte pozor na vyhrocené situace a zbytečné hádky. Nechoďte na srazy, na které se vám nechce a na kterých byste se mohly potkat s lidmi, které moc nemusíte. Raději si dopřejte domácí pohodu a dobré jídlo a pití.

Životní styl - další články

Doporučujeme