Vztah na jednu noc: Jakých pravidel se držet? Například na snídani nečekejte

4. února 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Sice to není pro každou, ale i sex na jednu noc může mít něco do sebe. Zeptejte se mužů. Jste single, chcete si užít, ale nevíte jak na to? Skočte do toho po hlavě. A aby vše dopadlo, tak jak má, pamatujte na těchto pár pravidel, které zkrátka musíte dodržet. Pokud máte v plánu považovat to následně za osudovou noc a budete si od toho slibovat něco víc, raději zůstaňte doma a potěšte se sama. Takové věci se totiž dějí jen v Sexu ve městě. A vy Miranda nejste.

Neptejte se na jméno

Možná jste ho přeslechla nebo zapomněla… nevadí! Nikdy se na něj ale pak zpětně neptejte. K čemu ho vlastně potřebujete vědět?

Nebuďte přehnaně drsná

Patrně se už nikdy neuvidíte a neuslyšíte o sobě, ale nemusíte dávat zbytečně najevo, že s tím počítáte. Pokud se vás zeptá na něco o vás, normálně odpovězte. Věty jako “Co je ti do toho,” nejsou nutné.

Nesnažte se s ním být déle

Jste-li u něj, nezdržujte se déle, než je to nutné a rozhodně se nesnažte ho přimět, aby s vámi trávil i následující den. Vstaňte, oblečte se, řekněte, že to bylo fajn a s úsměvem na tváři a hlavou vztyčenou odejděte tak elegantně, jak to jen ráno po takové noci jde.

Nechovejte se, jako byste byli pár

Ráno si nepůjčujte jeho župan, nešmejděte mu v koupelně ve skříňkách a nevařte si u něj v kuchyni sama kafe. Zasahovala byste tak do jeho soukromí a mohlo by to dopadnout tak, že si vás nebude pamatovat jako tu super odvázanou holku, se kterou zažil nezapomenutelnou noc, ale jako pijavici, které se chtěl pak ráno co nejdřív zbavit.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme