Žena na internetu nabízela falešné nehty pro miminka. Vysloužila si obří vlnu kritiky

9. května 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Reddit

Když přijde na naše nejmenší, asi každý rodič si pro ně přeje jen to nejlepší. Někteří svým miminkům nasazují malé rukavičky, aby se omylem nepoškrábaly. Podnikavá žena se ale rozhodla pojmout věc ze zcela opačné stránky - na internetu nabízela umělé nehty pro novorozence. Jak to dopadlo, to si ovšem zřejmě za rámeček nedá.

Lidé jsou podnikavé a kreativní bytosti. Když si potřebují vydělat nějakou tu korunu, přijdou občas se skutečně originálními nápady. Své o tom ví kreativní žena, která se se svou nabídkou obrátila na Facebook.

“Můžu vašemu miminku udělat nehty. Pro více informací mi napište zprávu. Levně,” napsala do příspěvku a připojila několik fotografií, které jsou zřejmě výsledkem práce ve Photoshopu, nápad ale ilustrují zcela jasně.

Foto: Reddit

Namísto nadšených zákaznic se ale na ženu snesla ledová sprcha drsné kritiky. “Dětské nehty jsou už tak dost ostré, nedovedu si představit vyzbrojit svou dceru drápy. To si rozhodně nechám ujít,” reagovala například jedna z matek. “Nehty svého miminka byste měli udržovat krátké, aby si neublížili… Tohle je laciné a *** hloupé,” přisadila si další. Zda se přece jen objevily nějaké zájemkyně, není jasné.

Foto: Reddit

Životní styl - další články

Doporučujeme