Žena při stěhování probírala nepotřebné věci. Do popelnice vyhodila i psa!

14. ledna 2018·Životní styl·Karolína Stránská

V popelnici se dá občas najít ledacos. Tenhle nález ale nikoho nepotěšil. Fenku Faunu vyhodila její majitelka doslova do odpadků, když se rozhodla přestěhovat ke svému příteli.

Žena z amerického Texasu se s přítelem rozhodla učinit další krok. Dohodli se na společném bydlení a ona tak musela probrat své věci. Všechno, co už nepotřebovala, vyhodila do odpadků. Nikdo však nečekal, že do popelnice hodí i svého psa!

Zesláblá fenka Fauna v popelnici strávila zřejmě tři dny. Když ji konečně našli, okamžitě ji odvezli k veterinářce. Zvířecí doktorka Megan Fritz prý v životě tak vyhublého psa neviděla. Ačkoli byla Fauna zesláblá a vyhladovělá po třech dnech v kontejneru, bylo zjevné, že pes musel být podvyživený a týraný už dříve.

Veterinářka našla v těle fenky čip, takže najít majitele nebylo těžké. Žena skončila ve vazbě s kaucí 600 dolarů (tedy asi 13 000 korun) a musí se v budoucnu podrobit psychologickým testům. S fenkou Faunou to nakonec naštěstí dopadlo dobře. Veterinářka Megan Fritz se rozhodla dát jí domov a vycvičit ji k terapeutickým účelům, aby psí dáma mohla rozdávat lásku a pomáhat dalším potřebným.

Životní styl - další články

Doporučujeme