Žena s největšími tvářemi na světě plánuje další operace. Tentokrát chce větší poprsí

8. června 2021·Životní styl·Barbora Pisingerová

Anastasiia Pokreshchuk (Foto: se souhlasem Anastasiia Pokreshchuk)

Ukrajinská blogerka Anastasiia Pokreshchuk (32) se v davu opravdu neztratí. Na sociálních sítích se proslavila jako žena s největšími tvářemi na světě - a již při prvním pohledu do její tváře je každému jasné, že tento titul nenosí jen tak zbůhdarma. S úpravami svého zevnějšku ale zdaleka nekončí. Tentokrát by si chtěla nechat operovat prsa. 

Influencerka z Kyjeva Anastasiia Pokreshchuk prodělala už řadu plastických operací a do svého zevnějšku investovala nemalé peníze. Zdá se přitom, že čím nepřirozenější, tím lepší. “Styděla jsem se za všechno. Za svůj hlas, vzhled, bylo to těžké,” popsala na sociálních sítích, jak se cítila před operacemi.

“Myslím, že jsem předtím byla hnusná. Moje matka říkávala, že jsem přirozeně krásná, ale teď podle ní vypadám exoticky, a i moji přátelé si myslí, že jsem předtím byla taková šedá myška,” hodnotí. To se teď už skutečně říct nedá.

View this post on Instagram

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_)

S proměnami má Anastasiia zatím jen kladné zkušenosti. Chirurgy nechala vylepšit svůj obličej i postavu a s výsledky je zatím nadmíru spokojená. Jak to tak bývá, na sociálních sítích se jí kromě opěvování nevyhne ani kritika, haterům se ale prý jen směje.

Rozhodně se posměšky nenechá rozházet a v cestě za vysněným zevnějškem nadále pokračuje. Nedávno se na sociálních sítích svěřila, čeho že by se měla týkat její příští operace. “Chtěla bych košíčky velikosti D,” připustila. Namísto silikonů si ale prý do ňader plánuje nechat vložit vlastní tuk odsátý z jiných částí jejího těla.

View this post on Instagram

A post shared by Анастасия👑 (@_just__queen_)

Životní styl - další články

Doporučujeme