Známe vítězku SuperStar! Která z dívek se jí stala?

10. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: SuperStar Facebook

Finálová trojice dívek Tereza Mašková, Eliška Rusková a Karmen Pál-Baláž měla připravené tři písně, které chtěly zazpívat. To se však týkalo pouze dvou z nich, protože po druhém kole se rozhodlo o tom, které dvě dívky se spolu utkají v superfinále a svou poslední písní se pokusí diváky přesvědčit o tom, že si zaslouží titul SuperStar 2018 a k tomu dva milióny korun.

Jediná zástupkyně Slovenska 19letá Karmen Pál-Baláž přišla postupně s písněmi Show Must Go On od skupiny Queen a My Immortal od Evanescence.

Favoritka finálového večera 22letá Tereza Mašková si vybrala Ain´t Nobody od Chaka Khan a Fighter od Christiny Aguilery.

Poslední zástupkyní byla 15letá Eliška Rusková. Ta chtěla diváky přesvědčit písněmi I Will Always Love You od Whitney Houston a Raise Your Glass od Pink.

Pod dvou kolech bylo rozhodnuto o tom, že poslední třetí píseň zazpívají pouze Rusková a Mašková. Nejmladší z finalistek si vybrala jako závěrečnou píseň Lásko já má stůňu od Heleny Vondráčkové. Mírná favoritka Mašková kontrovala neméně známou písní, Jednoho dne se vrátíš od Věry Špinarové.

Porota vesměs dívky za finálová vystoupení pochválila, nicméně konečné slovo měli diváci, kteří rozhodli, že SuperStar 2018 se stává Tereza Mašková.

Články - další články

Doporučujeme