Dobrá zpráva pro fanoušky Ordinace: Seriál nekončí, bude pokračovat on-line

26. února 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2. (Foto: se souhlasem TV Nova)

V médiích se objevila zpráva, která udělala radost nejednomu fanouškovi nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Podle informací serveru eXtra.cz oblíbený seriál letos nekončí. Pokračovat by měl v on-line prostředí. Televize Nova informaci nepotvrdila, ani nevyvrátila.

Jak jsme vás již v minulosti informovali, tak seriál Ordinace v růžové zahradě 2 měl letos na jaře končit. V médiích se ale objevila zpráva, že vše bude jinak. Fanoušci se tak se svými seriálovými oblíbenci nejspíš loučit nebudou.

Ordinace bude nakonec pokračovat od září. Momentálně se začíná jednat o smlouvách s největšími hvězdami,” řekl dobře informovaný zdroj pro eXtra.cz. Televize se rozhodla sázet na Voyo, z něhož má peníze za předplatné. Některé seriály se tak v televizi neobjeví, dodal zdroj pro server. Oblíbený seriál by si tak diváci mohli vychutnat pouze on-line.

TV Nova tuto zprávu zatím nepotvrdila. “Bez komentáře. Pokud se v této oblasti něco změní, dáme to divákům vědět tiskovou zprávou,” řekl pro eXtra.cz koordinátor Ordinace Martin Hradecký. Uvidíme tedy, jestli se fanoušci budou v budoucnu skutečně radovat…

Zprávy - další články

Doporučujeme