Dogfishing je novým seznamovacím trendem. Lidé předstírají, že mají psa

21. října 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Lidé často a rádi lžou. O svém věku, o svém zaměstnání, o své výšce či váze, a to zejména na seznamkách. Dokud se totiž dva lidé nepotkají v reálu, mohou o sobě tvrdit, co chtějí.

Dobrý úhel a světlo udělá své, dívky tak ze sebe mohou udělat hubenější, muži mohou často na úvodní fotce vypadat, jako by vypadli z přehlídkového mola, ale realita může často být zcela jiná. Jedním z nejnovějších a možná také nejbizarnějších nových trendů v seznamování je tzv. dogfishing. Co to znamená? Lidé předstírají, že vlastní psa, ačkoliv ve skutečnosti žádného nemají.

Zdá se totiž, že tajemství seznamování bylo odhaleno. Pes rovná se rande. Pokud se vám tedy někdo na seznamce líbí a na jeho profilové fotce je zlatý retrívr, je to skoro jako jackpot. Ale co když je to vše jen lež? Více a více lidí v současnosti využívá cizí psy, aby působili jako pejskaři a nalákali tak druhou polovičku.

“Ženy si někdy podvědomě myslí, že to, jak se muž chová ke psovi, vypovídá něco o tom, jak se chová k ženám,” uvádí expertka na randění Erika Ettinová. Lidé předstírají, že vlastní psa, neboť mají pocit, že to z nich dělá starostlivějšího, zodpovědnějšího a pečujícího člověka.

Životní styl - další články

Doporučujeme