Fanoušci podepisují petici. Jamese Bonda by podle nich měl hrát legendární boxer

21. července 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / chriseubanksnr

Bývalý boxer WBO ve střední váze Chris Eubank starší by byl podle některých fanoušků ideálním kandidátem pro roli Jamese Bonda v dalším snímku o slavném agentovi. Za jeho obsazení dokonce vznikla i petice, které přibývají další podpisy každou vteřinou.

Zatímco média nyní žijí informací, že po odchodu Jamese Bonda na odpočinek se má dalším agentem 007 stát žena, fanoušci již plánují, kdo slavného agenta ztvární v příštím filmu.

“Chris Eubank není jen národní poklad, ale také celý život vídal akci a jeho obrovitánská osobnost by byla perfektní pro roli příštího Jamese Bonda,”stojí v petici, pod kterou přibývají podpisy doslova každou vteřinou. Ačkoli je vytyčeným cílem tisícovka podporovatelů, není vyloučené, že jich nakonec bude ještě mnohem víc.

Podle mnohých fanoušků je bývalý zápasník pro roli doslova zrozený. Petice, která se objevila i na sociálních sítích, si vyžádala stovky komentářů. “Jak už bylo řečeno, má obrovské charisma a styl, navíc je to perfektní gentleman,” myslí si například jeden z komentujících.

“Chris není jen legenda v zábavním průmyslu, ale je také zápasnickým hrdinou, což z něj činí skvělého kandidáta na dalšího Bonda,” je přesvědčený další fanoušek. Eubank je totiž třetím nejlepším britským boxerem všech dob ve své váhové kategorii.

Jiní však namítají, že by byl lepší v záporné roli Bondova protivníka. “Kvůli němu bych se možná dokonce i podíval na novou bondovku,” přiznává další.

Zábava - další články

Doporučujeme