Influencer chtěl pít v baru zadarmo. Majitel s ním vyběhl

26. září 2019·Životní styl·Karolína Stránská

Není tajemstvím, že žijeme ve světě influencerů, kteří si díky sociálním sítím mohou přijít na slušné peníze. Bohužel toho ale někteří využívají a ne vždy jim jejich drzost projde.

Mnoho instagramových hvězdiček neváhá oslovit firmy a nabídnout jim propagaci výměnou za zboží zdarma. Nejčastěji se jedná o dovolené, oblečení či návštěvy různých podniků. Jeden bar v Austrálii byl nedávno osloven influencerem, který jim za pár drinků zdarma nabídl propagaci na sociální síti. Reakci majitele ale asi nečekal.

“Zdravím vás, moc se mi líbí vzhled vašeho baru a nikdy jsem tam nebyl. Moc rád bych vás představil mým sledujícím na Instagramu. Mí sledující jsou všichni ze Sydney a tak byste získali na klientele,” uvedl influencer.

Majitel souhlasil, ale záhy zjistil, že Instagrammer je ochotný propagaci poskytnout pouze za drinky zdarma, což se majiteli nelíbilo. “Ne díky, přeji hodně štěstí s influencováním.” To si ale chlapec ze sociálních sítí nenechal líbit a odvětil, že majiteli přeje hodně štěstí s podnikem a jejich bar ve skutečnosti nikdy neviděl. “Už mě mají zarezervované jiné relevantní bary v Sydney.”

 

“Nedávno nás uvedli v seznamu top 100 barů na světě. Jsem rád, že ti margarity zaplatí nájem, frajere,” dodal na závěr majitel.

Životní styl - další články

Doporučujeme