Mladík měl obrovské štěstí! Zřícená část domu ho jen těsně minula

31. května 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Neuvěřitelné štěstí měl sedmnáctiletý Ryan Puttick z anglického hrabství Dorset ve městě Christchurch. Mladíka těsně minula zřícená zeď jednoho z tamních domů. Ze záběrů je zjevné, že Ryana padající stěna vůbec nevystrašila a dál pokračoval v chůzi. Přesto serveru BBC, který o příběhu informoval, tvrdí opak.

Video obletělo okamžitě celý internet. Ryan Puttick na něm totiž budí dojem, že ho situace vůbec nevyvedla z míry. Mladík se po zřícení zdi jen krátce pozastaví a následně pokračuje dál, jako by se nic nestalo.

Vím, že to na videu vypadá, že jsem v pořádku, jako by to byla normální věc. Ve skutečnosti jsem byl ale opravdu velmi nervózní a otřesený,” uvedl Puttick pro BBC. Také dodal, že spěchal, protože mířil na vysokoškolskou zkoušku a bál se, že mu vlak ujede.

Podle serveru BBC nebyl naštěstí nikdo zraněn a k pádu zdi přispěl nejspíš silný vítr. Zajímavé je, že dům, který je součástí developerského projektu o 17 domech, byl starý pouze osm let. Lidé v sousedství tak mají obavy, že jejich domy nejsou bezpečné. Společnost, která za výstavbou domů stojí, se k incidentu zatím nevyjádřila.

Zprávy - další články

Doporučujeme