Petr Suchoň v moderátorském křesle končí! Televize chystá velké změny

28. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátor Petr Suchoň. (Foto: se svolením TV Nova)

Moderátor Televizních novin Petr Suchoň končí. Televize Nova to oznámila v oficiálním prohlášení. Podle informací deníku Blesk stanice připravuje ve zpravodajství velké změny.

Nejprve se zpráva šířila neoficiálně, a tak si hodně lidí myslelo, že moderátor dostane menší pauzu jako loni na podzim. V pátek televize zprávu potvrdila oficiálně.Připravujeme novou podobu vysílání našich zpravodajských pořadů, což si vyžádalo i organizační změny,” uvedla pro deník Blesk mluvčí Novy Barbora Dlabáčková. “Jednou z nich je bohužel to, že se musíme rozloučit s Petrem Suchoněm. Přejeme Petrovi hodně štěstí a děkujeme za práci odvedenou u nás na Nově,” dodala.

Na podzim si Suchoň připsal na účet vroubek, kdy selhal během rozhovoru s šéfem České lékařské komory Milanem Kubkem“Lékaři padají na hubu a lidé si chodí kupovat biomrkev. To jste myslel jak?  V neděli byl slunečný den, jestli narážíte na ten trh na náplavce, bylo sluníčko. I sám premiér na svých sociálních sítích vyzýval, pojďte ven, protože vitamín sluníčkový je to nejlepší. A vy pak vytváříte pocit, že ten, kdo si koupí biomrkev na trhu, byť dodržel všechna opatření může za to, že jsou přeplněné nemocnice a umírají lidé. Mně to trošku připomíná to vyjádření z jara, kdy někdo řekl, že sem covid zavlekli lyžaři,”  řekl tehdy moderátor a vynutil si tak za své selhání měsíční nucenou pauzu.

Zatím není jasné kam Petrovy kroky budou směřovat dál. Ke svému odchodu se již stihl vyjádřit na Instagramu.”Lidé, kamarádi. Po třinácti letech jsem dnes skončil v televizi Nova. Tyyyy vado, třetina života. Devět let jsem měl tu čest moderovat vlajkovou loď – Televizní noviny. Když jsem nastupoval, byly televizní noviny jedničkou. Opouštím je v pozici, kdy jsou jedničkou naprosto neotřesitelnou. Pozor! To neříkám, že je to mnou, jen že jsem to kolegům snad nezkazil. Děkuji za šanci. Bylo mi ctí,” napsal Suchoň.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme