Na otevření prodejny Primark v Praze si přivstaly stovky lidí

17. června 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova·ČTK

Otevření Primarku v Praze. (Foto: ČTK)

Na otevření prodejny Primark v Praze, první v České republice, čekalo dnes hodinu před zahájením provozu zhruba 30 lidí. Nedočkaví zákazníci měli na Václavském náměstí před obchodem s oděvy vyhrazený prostor. První dorazili dvě starší ženy a muž, přišli nakoupit především dětské oblečení. Irský řetězec znají ze zahraničí, vědí, že v něm lze nakoupit zboží za nízké ceny. Zjistila to zpravodajka ČTK na místě.

První čekající ČTK řekli, že před novou prodejnu dorazili kolem 07:30. “Čekal jsem, že tu budou mladí. Paní byla jednička, já jsem dvojka,” uvedl muž, který přijel z Liberce. Další dvě ženy, které přišly mezi prvními, byly obě z Prahy. Primark dříve navštěvovaly v Drážďanech a ve Vídni, jsou rády, že nyní už nebudou muset takto daleko cestovat, řekly.

Otevření Primarku v Praze. (Foto: ČTK)

První Primark v tuzemsku se nachází v nově postaveném polyfunkčním domě, tzv. The Flow Building, který stojí na rohu Václavského náměstíOpletalovy ulice. Obchod se rozkládá ve třech patrech. Kvůli pandemii koronaviru firma zahájení provozu několikrát odložila. Původně se s ním počítalo už loni v květnu.

Prodejna s plochou 4600 metrů čtverečních se zákazníkům otevře v 09:00. Kromě oděvů, obuvi a doplňků nabídne také kosmetiku a doplňky do domácnosti. Obchod bude otevřený od pondělí do soboty od 09:00 do 21:00, v neděli mezi 10:00 a 20:00.

Zprávy - další články

Doporučujeme