Hitovka týdne: Paula Abdul – Rush Rush

17. června 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Zpěvačka Paula Abdul. (Foto: Shutterstock)

Stalo se vám, že máte s nějakou životní vzpomínkou spojenou píseň, kterou když posloucháte, zažíváte nostalgickou chvilku? Proto si pro vás rádio Frekvence 1 připravilo novinku v podobě Hitovky týdne. Každý týden vybereme jeden song, který zveřejníme na Facebooku a Instagramu a vy máte jedinečnou možnost se zapojit do vysílání. Tentokrát jsme pro vás vybrali hit od Pauly Abdul - Rush Rush.

V sobotu 19.6. slaví 59. narozeniny americká zpěvačka a choreografka Paula Abdul. Vzpomínáte na její velký hit z roku 1991 Rush Rush? Měl doslova filmový videoklip. Byl to v podstatě takový šestiminutový re-make filmu Rebel bez příčiny z roku 1955 v hlavní roli se slavným Jamesem Deanem. Toho si v klipu k hitu Rush Rush zahrál Keanu Reeves, se kterým se tam Paula Abdul několikrát líbala.

Paula Abdul už sice dávno nevládne hitparádám, tak jako v 80. a 90. letech, ale dlouhá léta se prezentuje spíš jako porotkyně v různých televizních soutěžích. Seděla v porotě americké SuperStar (v letech 2002-2009) a výkony soutěžících hodnotila také v X-Factoru nebo australském StarDance.

Jak se zapojit?

Stačí pod příspěvek Hitovky týdne na Facebooku a Instagramu napsat s čím máte píseň spojenou nebo co si okamžitě vybavíte, když ji slyšíte. Vaše nejzajímavější odpovědi se pak objeví v rámci  Sobotní party na Frekvenci 1. Kde bude společně s vámi nostalgicky vzpomínat moderátor Ondra Kubala! Tak s čím máte spojený tento hit od Pauly Abdul? Napište nám!

Hudba - další články

Doporučujeme