Nad českými politiky se vaří voda: Budou postupně padat jako shnilé hrušky ze stromu, říká vědma

12. dubna 2021·Zprávy·Lenka Skrzeczkova

Premiér Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Petr Arenberger (Foto: ČTK)

Na podzim vláda premiéra Andreje Babiše dostane od občanů volební vysvědčení. Už teď se z reakcí na sociálních sítích dá předpokládat, že to bude velmi zajímavé. To potvrdila také serveru eXtra.cz vědma Barbara Kočková. Vládu čekají ještě krušné chvíle a na podzim Česko čekají velké změny.

Není jisté, zda se vláda udrží až do voleb. Je tam jedno velké ale. Karty ukazují, že vláda zatím zůstane, pokud se vzpamatuje, začne přemýšlet a jednat obyčejným selským rozumem. A pokud jim začne záležet na lidech a naší zemi víc než na svých příjmech, popsala kartářka pro server.

Situace v České republice je vypjatá. Situace je velmi náročná jak pro lidi, tak pro vládní činitelé,” uvedla Kočková pro eXtra.cz. Podle karet nás čekají velké změny, že se nebudeme stačit divit. Pro vládní představitelé by bylo dobré, kdyby si uvědomili, že nejsou nesmrtelní,” dodala.

Karty poukazují, že začne období karmy. Pokud nepřijde k moci úcta a pokora, začnou politici odpadat jeden po druhém jako shnilé hrušky ze stromu, popsala Kočková.

Svůj osud má vláda plně ve svých rukou a uvidíme v následujících měsících, zda se věštba vyplní. Co myslíte vy? Napište nám do komentářů na Facebooku! 

Zprávy - další články

Doporučujeme