Nové informace z úst Corinny Schumacherové ohledně Michaela: Stále je tady

11. září 2021·Zprávy·Dominika Číčelová

Michael Schumacher (Shutterstock)

"Je jiný, ale stále je tady," říká manželka nejúspěšnějšího závodníka Michaela Schumachera v novém dokumentu pro Netflix. Ten bude mít premiéru 15.září a rodina v něm poprvé promluví o době po tragické nehodě v roce 2013. S informací přišel web eXtra.cz

Bývalý německý automobilový závodník, sedminásobný mistr světa formule 1 a statisticky nejúspěšnější pilot v historii tohoto sportu Michael Schumacher měl v roce 2013 nešťastnou nehodu v Alpách na lyžích, která měla za následek vážné poranění mozku.

Navzdory tomu, že měl přilbu, si při pádu vážně poškodil mozek a byl několik dnů v ohrožení života. “Nikdy jsem bohu nevyčítala, proč se to stalo. Byla to prostě opravdová smůla. Větší smůlu snad člověk v životě mít nemůže,” říká Corinna, jejíž manžel se vážně zranil rok po definitivním konci kariéry.

“Stále mi každý den ukazuje, jak je silný. Žijeme společně doma, rehabilitujeme, děláme všechno, co se dá, aby se Michael cítil dobře. A aby prostě cítil svou rodinu, své pouto,” říká Corinna Schumacher v dokumentu. “Všem Michael chybí. Ale on tu je, jinak, ale je tu, a to nám všem dává sílu,” tvrdí ve filmu se slzami v očích.

K jeho přesnému zdravotnímu stavu pouští rodina na veřejnost jen velmi kusé informace, což podle světových médií nezmění ani dokument Netflixu. “‘Soukromí je soukromé’, jak vždycky říkal. Je pro mě velmi důležité, aby si stále užíval co nejvíce svůj soukromý život,” říká Corinna, se kterou má závodník dvě děti.

Zprávy - další články

Doporučujeme