PÁTRÁNÍ: Policie hledá kojence a jeho sedmnáctiletou matku

6. srpna 2018·Zprávy·Karolína Stránská

Benešovští policisté pátrají po kojenci a jeho sedmnáctileté matce. Mladá žena odjela s dítětem ve čtvrtek z bydliště svých rodičů v Čechticích na Benešovsku do výchovného ústavu, kam ale již nedorazila. ČTK to řekla mluvčí policie Veronika Čermáková.

Žena je zdánlivého stáří 17 až 18 let, je štíhlá, přibližně 168 cm vysoká. Má tmavé dlouhé rovné vlasy, hnědé oči. Dívka by mohla mít piercing u rtu a v pupíku. “Dalším znakem je jizva na palci pravé ruky a velká vertikální jizva na zádech vlevo dole. Na levém stehně má tetování, růži,” řekla Čermáková. Naposledy byla oblečena do bílých krajkových kraťasů. Při odchodu od rodičů s sebou měla dětský kočárek šedobílé barvy a modročernou sportovní tašku s věcmi.

Její ani ne roční dcera měří 65 až 70 centimetrů, zdánlivě vypadá na jeden až dva roky. Dívka se rodičům naposledy ozvala ve čtvrtek, kdy uvedla, že jí ujel vlak z Benešova do Černovic a že tedy do černovického výchovného ústavu přijede později. Od té doby se nikomu neozvala.

Veškeré poznatky k pohřešované dívce a pohřešovanému dítěti mohou lidé policistům sdělit na jakékoliv služebně nebo prostřednictvím tísňové linky 158.

Zprávy - další články

Doporučujeme